Daniel Craig viert dronken einde opnames 'Bond 25'

Daniel Craig viert dronken einde opnames 'Bond 25'

Hij vindt het ditmaal geen verschrikking.

Daniel Craig is klaar met de opnames van No Time To Die, ofwel Bond 25. De acteur lijkt die opnames behoorlijk fijner gevonden te hebben dan die van Spectre, want Craig eindigde die opnames nog met de opmerking dat hij liever zijn polsen zou doorsnijden dan nog een Bond-film te maken.

Maar die Bond-film kwam er toch en dat wordt No Time To Die. In een restaurant in Matera, in Zuid-Italië, vierden cast en crew het einde van de productiefase van de film.

Mooie ervaring
"Ik wil gewoon zeggen, en ik ben behoorlijk dronken nu, dus ik ga niet te lang door, dat dit een van de beste ervaringen is die ik ooit gehad heb," begon Craig. "Jullie hebben allemaal geweldig werk verricht. Ik zou niet trotser kunnen zijn op het feit dat ik mag werken met jullie allemaal. Ik dank jullie voor deze avond, Barbara [Broccoli] voor het organiseren. Goddank dat we dit vanavond gedaan hebben."

In Bond 25 is James Bond niet langer in actieve dienst. Hij geniet van het leven in Jamaica, als zijn oude vriend Felix Leiter (Jeffrey Wright) van de CIA komt met een hulpvraag. Een nieuwe missie om een ontvoerde wetenschapper te redden, blijkt uiteindelijk veel gevaarlijker dan verwacht. Bond komt daardoor op het spoor van een mysterieuze schurk, bewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

Vanaf april 2020 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair