Joaquin Phoenix laat vriendin alleen over rode loper lopen bij première 'Joker'

Joaquin Phoenix laat vriendin alleen over rode loper lopen bij première 'Joker'

Niemand mag immers van hun relatie weten!

Gossipsites weten het natuurlijk al jaren: Hollywoodsterren Joaquin Phoenix en Rooney Mara vormen inderdaad een stel. Toch doen de twee er alles aan om hun liefde buiten de schijnwerpers te houden. Zo liepen Phoenix en Mara ook apart over de - voor de verandering - groene loper bij de première van Phoenix' film Joker.

Hoewel Phoenix (44) en Mara (34) samen al meerdere evenementen hebben bezocht, willen de twee niet met elkaar poseren voor fotografen. Daarom liepen ze zaterdagavond bij de première van Joker niet bij elkaar. Het stel slaagde alleen niet helemaal in hun missie, want de aanwezige pers wist de twee toch op gevoelige plaat vast te leggen tijdens een voorzichtige knuffel.

Geheimzinnig
Er is maar weinig bekend over het liefdesleven van Phoenix en Mara. De twee sterren werden begin 2017 voor het eerst met elkaar gezien, maar dateten vermoedelijk al veel langer. Phoenix en Mara hebben hun relatie ook nog steeds niet publiekelijk bevestigd. Eerder dit jaar werd Mara gespot met een gigantische diamanten ring om haar vinger. Sindsdien weten de bladen het zeker: Phoenix is op zijn knieën gegaan.

NieuwsFilm

meest populair