Netflix onthult eerste trailer '6 Underground' van Michael Bay!

Netflix onthult eerste trailer '6 Underground' van Michael Bay!

De Transformers-regisseur komt met Netflix-actiefilm.

Van 2007 tot en met 2017 leverde filmmaker Michael Bay maar liefst vijf Transformers-films af. Tussendoor maakte hij twee andere actiefilms, met Pain & Gain (2013) en 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016) en nu komt hij weer met een niet Transformers-film.

Hieronder zie je de eerste trailer voor zijn actiefilm 6 Underground, die Bay heeft gemaakt voor Netflix. Van de streamingdienst mocht Bay maar liefst 150 miljoen dollar uitgeven en daarmee huurde hij onder meer Ryan Reynolds ("One"), Dave Franco ("Two"), Manuel Garcia-Rulfo ("Three"), Adria Arjona ("Four"), Corey Hawkins ("Five"), Ben Hardy ("Six") en Mélanie Laurent in!


In 6 Underground vervalsen zes miljardairs van hun dood om als een groep burgerwachters de meest beruchte criminelen op te sporen en uit te schakelen. Het script werd geschreven door Deadpool en Zombieland-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick.

Op naar Robopocalypse!
Na 6 Underground keert Bay niet terug naar de Transformers-franchise. De filmmaker gaat namelijk aan de slag met het lang verwachte Robopocalypse, oorspronkelijk een film die producent Steven Spielberg zou regisseren.

Dit bericht bekijken op Instagram

6 Underground! New trailer coming out.

Een bericht gedeeld door Michael Bay (@michaelbay) op



NieuwsFilm

meest populair