Luister naar de opvolger van 'Let It Go' en 2 andere nieuwe liedjes uit 'Frozen II'!

En ook een prachtige nieuwe poster!

De marketingcampagne voor Frozen II is nu echt in alle hevigheid losgebarsten. Disney trakteert ons op alvast een paar fragmenten van de liedjes die in de film zullen zitten, en we krijgen een nieuwe poster! Bekijk en beluister hieronder!

Allereerst het nummer Into The Unknown, waar al heel wat over geschreven is. Het nummer wordt gezongen door Elsa (Idina Menzel), en dus zijn de parallellen met Let It Go niet ver weg. Ook dit nummer is krachtig en blijft verdraaid goed in je hoofd zitten. De kans is dus groot dat we dit lied nog een tijd zullen horen.



Een 'special listen'
Disney noemt dat filmpje een 'special look', maar het is misschien eerder een 'special listen'. Naast Into The Unknown zijn ook nog twee andere liedjes verschenen, of toch hele korte fragmentjes ervan. De clips duren elk 35 seconden, maar geven wel aan wat we muzikaal gezien van Frozen 2 kunnen verwachten.

The Next Right Thing, gezongen door Kristen Bell (Anna):


When I am Older, gezongen door Josh Gad (Olaf):


En tot slot pakt Disney ook nog uit met een nieuwe poster, waar we de hoofdfiguren op kunnen zien, met Elsa in het midden. Frozen II belooft vooral haar reis en zoektocht te worden.

Bekijk de afbeelding

In het kort
Frozen II gaat op zoek naar het antwoord op de vraag waarom Elsa geboren is met magische krachten. Om daar achter te komen, zal Elsa moeten reizen naar de betoverde bossen en donkere zeeën in het onbekende, ver buiten Arendelle. Gelukkig staat ze er niet alleen voor, en gaan Anna, Olaf en Kristoff (Jonathan Groff) met haar mee.

Nieuwe stemrollen zijn er voor o.a. Alan Tudyk, Evan Rachel Wood, Ciarán Hinds en Maurice LaMarche. De regie is wederom in handen van Chris Buck en Jennifer Lee. Genieten van de volledige liedjes kun je als de film in de bioscoop komt, op 20 november.

NieuwsFilm

meest populair