Mark Hamill haalt hard uit naar Ivanka Trump i.v.m. Star Wars tweet

Mark Hamill haalt hard uit naar Ivanka Trump i.v.m. Star Wars tweet

Sommigen vonden zijn reactie geweldig, anderen weer wat minder...

Mark Hamill praat maar wat graag over de Star Wars, zodra hij daar de mogelijkheid toe heeft. Afgelopen weekend was het weer zo ver. Ivanka Trump, de dochter van Donald Trump, postte een foto met haar familie op Twitter. Op deze foto draagt haar zoontje een Stormtrooper-pak, maar de tekst die de foto begeleidde kon volgens Hamill niet.

Zo luidde de titel boven de foto : ''The Force is strong in my family''. Niemand minder dan Luke Skywalker reageerde hier enkele uren later op met een epische tweet: ''You misspelled 'Fraud'. #GoForceYourself''. Ondanks het feit dat Hamill's tweet bijna een half miljoen keer is 'geliked', was niet iedereen even blij met de reactie van de acteur.

Backlash
Zo vonden sommigen het niet kunnen dat Hamill zo reageerde op een foto waarop ook kinderen te zien zijn: ''Godverdomme Hamill. Een kind dat een Star Wars-kostuum draagt heeft niks met politiek te maken. Mensen mogen Star Wars leuk vinden. Erg stijlvol dat je een kind zo plaagt''. Anderen namen het weer op voor de acteur: ''Ivanka is 37 jaar oud. Zij is geen kind. Hamill's bericht was een reactie op dat van haar en hij heeft het nergens over de kinderen. Leuk geprobeerd om Hamill hier de schuld te geven''.

NieuwsFilm

meest populair