Ook Michelle Pfeiffer onzeker over 'Ant-Man 3'?

Ook Michelle Pfeiffer onzeker over 'Ant-Man 3'?

Ook vertelt ze wie haar zou kunnen opvolgen als Catwoman!

Maakt Marvel een derde film rondom Ant-Man, of verdwijnt de kleine held naar Disney's nieuwe streamingdienst? De toekomst voor mierenman en zijn team lijkt onzeker nu Marvel nog steeds geen groen licht heeft gegeven aan een vervolgfilm. Toch hoopt actrice Michelle Pfeiffer, te zien als Janet Van Dyne alias de eerste Wasp, terug te mogen keren.

Michelle Pfeiffer staat open voor een vervolg op Ant-Man and the Wasp (2018). Dat vertelde ze voor de camera van Variety tijdens de première van Maleficent: Mistress of Evil. Veel van haar personage Janet Van Dyne hebben we immers nog niet gezien, omdat zij lang heeft vastgezeten in de Quantum Realm. "Het is mogelijk, als er een derde film komt", reageert Pfeiffer als haar gevraagd wordt naar haar mogelijke terugkeer. "Zeker!"

Toch reageert Pfeiffer ietwat terughoudend. Misschien omdat ze bepaalde informatie nog niet mag delen, maar misschien ook omdat de kans op een derde film rondom de kleine Avenger klein lijkt. De eerste twee films brachten immers maar relatief weinig geld in het laatje en met alle aangekondigde nieuwe helden is het niet ondenkbaar dat Marvel liever in andere franchises wil investeren.


Bekijk de afbeelding
Prinses als Catwoman?
Over superhelden gesproken: Pfeiffer werd ook nog gevraagd of ze het zou overwegen om ooit nog eens het strakke spandex pak van Catwoman (een rol die ze speelde in Batman Returns uit 1992) aan te trekken. "Dat zou me verbazen", antwoordt ze. Wel heeft ze een suggestie voor een andere actrice, namelijk Elle Fanning (prinses Aurora in de Maleficent-films). "Zij zou het geweldig doen", aldus Pfeiffer.



NieuwsFilm

meest populair