Waarschuwingsposter 'Joker' en opvallende clip met Joaquin Phoenix

Waarschuwingsposter 'Joker' en opvallende clip met Joaquin Phoenix

Vandaag in de bioscoop!

Met een vermoedelijke opbrengst van ruim 155 miljoen dollar trapt aankomende dagen de DC-film Joker af in de wereldwijde bioscoopzalen. De ontvangst is doorgaans positief, al is er ook flink wat ophef - al dan niet verder aangezet door de makers zelf.

Tijdens zijn optreden bij Jimmy Kimmel Live verscheen er van acteur Joaquin Phoenix een korte clip. Hierin praat Phoenix tegen de cameraman en is hij boos omdat hij werd aangesproken met "Cher". Daarna geeft hij aan klaar te zijn met de opnames. Vervolgens zien we een iets wat ongemakkelijke Phoenix in de studio van Kimmel.

Check hieronder het fragment uit de show, met op 8:27 de video van achter de schermen. Ondertussen is er online een reactie van een woordvoerder verschenen. De clip zou niet echt zo emotioneel bedoeld zijn, maar een humoristische situatie tijdens de opnames.


Waarschuwingsposter
Eveneens opmerkelijk is onderstaande poster van Alamo Drafthouse Cinema Omaha. De poster waarschuwt de bezoekers voor meerdere zaken, waaronder de inhoud van de R-rated film. Ook wordt aangegeven dat het geen film is voor kinderen én dat Batman niet in de film voorkomt. Dan is dat ook maar weer duidelijk...

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair