Video

Stevige orgasmes in beelden 'The Onania Club' van 'Human Centipede'-regisseur Tom Six

Opnieuw een wat zieke film van de Nederlandse regisseur.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Van 2009 tot en met 2015 verschenen de drie delen in de Human Centipede-trilogie van de Nederlandse regisseur Tom Six. De films konden wereldwijd op de nodige kritiek rekenen en werden zelfs hier en daar niet uitgegeven. Nu komt Six met de film The Onania Club. Check hieronder de trailer.

Ook deze film lijkt deels te zijn gemaakt om de choqueren. In onderstaande beelden zien we hoe "sterke, onafhankelijke" vrouwen helemaal wild worden - en orgasmes krijgen - van de ellende van andere mensen. De belangrijkste rollen zijn voor Jessica Morris, Darcy DeMoss, Deborah Twiss, Karen Strassman, Flo Lawrence en Ad van Kempen.


In The Onania Club sluit Hanna zich aan bij de geheime groep, de Onania Club. De leden hiervan bestaan uit sterke, onafhankelijke vrouwen die in Los Angeles wonen. Ze raken opgewonden van de ellende van andere mensen. Het betekent dat Hanna meer ellende tegenkomt dan ze ooit voor mogelijk hield en verliest daardoor alles wat zo ooit lief had.

Internationale distributeurs krijgen op de American Film Market in Los Angeles The Onania Club gepresenteerd. Daarna wordt ongetwijfeld een verschijningsmoment bekend.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jaws

Avatar

hoe bedenkt iemand dit, dan heb je toch wel een zieke geest. have fun bij het bekijken van deze "film" Ik pas

Dukat

Avatar

@Jaws helemaal mee eens. Dit is puur aandachtitis van de regisseur. Anders zou niemand weten dat hij een film heeft gemaakt

Ronin75

Avatar

Bizar. Niks voor mij.

Moviemagic

Avatar

Een film over een masturbatieclub. Hoe verzin je zoiets? Misschien dat zijn in planning staande "Tom Six and the Insanity of Making Another Movie" meer duidelijkheid zou geven maar ook deze is voor mij niet interessant. Waarschijnlijk dat er toch mensen zijn die gaan kijken want hij stampt weer een onzinfilm uit de grond en zijn 'Six Entertainment Company' moet toch ergens het geld vandaan halen.

GreenHornet

Avatar

er zijn mensen die hier kapot aan gaan

Master Of Films

Avatar

Blijkbaar zag hij geen heil in de Alkmaarse kaasmarkt. En kon hij zich niet verder ontwikkelen als een TV regisseur voor Big Brother. Dus dan maar films maken over menselijke duizendpoten en orgasme clubs. Wellicht dat Tom Six een grote wannabe fan is van Pasolini, Michael Haneke, Gaspar Noé & John Waters om zulke films te maken.

John Wayne

Avatar

Letterlijk een kutfilm.

TwinsA

Avatar

En dan zeggen ze iets tegen The Joker, dit ziet er gewoon gestoord uit. Benieuwd hoe deze avant première zal zijn????. Niks voor mij????

nieuwslaatste nieuws

meest populair