Stevige orgasmes in beelden 'The Onania Club' van 'Human Centipede'-regisseur Tom Six

Stevige orgasmes in beelden 'The Onania Club' van 'Human Centipede'-regisseur Tom Six

Opnieuw een wat zieke film van de Nederlandse regisseur.

Van 2009 tot en met 2015 verschenen de drie delen in de Human Centipede-trilogie van de Nederlandse regisseur Tom Six. De films konden wereldwijd op de nodige kritiek rekenen en werden zelfs hier en daar niet uitgegeven. Nu komt Six met de film The Onania Club. Check hieronder de trailer.

Ook deze film lijkt deels te zijn gemaakt om de choqueren. In onderstaande beelden zien we hoe "sterke, onafhankelijke" vrouwen helemaal wild worden - en orgasmes krijgen - van de ellende van andere mensen. De belangrijkste rollen zijn voor Jessica Morris, Darcy DeMoss, Deborah Twiss, Karen Strassman, Flo Lawrence en Ad van Kempen.


In The Onania Club sluit Hanna zich aan bij de geheime groep, de Onania Club. De leden hiervan bestaan uit sterke, onafhankelijke vrouwen die in Los Angeles wonen. Ze raken opgewonden van de ellende van andere mensen. Het betekent dat Hanna meer ellende tegenkomt dan ze ooit voor mogelijk hield en verliest daardoor alles wat zo ooit lief had.

Internationale distributeurs krijgen op de American Film Market in Los Angeles The Onania Club gepresenteerd. Daarna wordt ongetwijfeld een verschijningsmoment bekend.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair