Enorm prijzige Marvel-box met complete 'The Infinity Saga' onthuld!

Enorm prijzige Marvel-box met complete 'The Infinity Saga' onthuld!

Voor flink wat dollars heb je deze unieke verzamelbox.

Van 2008 tot kort geleden verschenen er 23 films in het Marvel Cinematic Universe. Misschien heb jij deze ondertussen allemaal al in je Dvd of Blu-ray verzameling staan? Zo niet, dan is onderstaande uitgave misschien wel iets voor jou.

Op de website van het Amerikaanse Best Buy verscheen gisteren onderstaande set met de 23 films van Iron Man (2008) tot Spider-Man: Far From Home online. Ondertussen is de pagina verwijderd, maar de uitgave stond aangeprijsd voor maar liefst 550 dollar.

Bekijk de afbeelding
Naast de fraaie vormgeving krijg je de 23 MCU-films op 4K UHD en Blu-ray, een gesigneerde brief van Kevin Feige, een lithograaf van Matt Ferguson en een verpakking getekend door Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo en Jeremy Renner. Op de extra bonus disc staan flink wat verwijderde en verlengde scènes uit de verschillende films.

Ook in Nederland?
Of en wanneer deze uitgave ook met een Nederlandse editie op de markt verschijnt is voorlopig nog niet bekend. Zou jij deze kopen voor zo'n vijfhonderd euro?

NieuwsFilm

meest populair