Miley Cyrus uitgescholden voor 'slet' na nieuwe zoenfoto's

Miley Cyrus uitgescholden voor 'slet' na nieuwe zoenfoto's

De zangeres is de kritiek op haar liefdesleven helemaal zat en reageert stevig terug.

Miley Cyrus is de kritiek op haar turbulente liefdesleven meer dan beu. Dat schrijft ze in een uitgebreid statement op Instagram. De zangeres hekelt het feit dat ze een 'slet' wordt genoemd na het verschijnen van zoenfoto's met haar nieuwe liefde.

Bekijk de afbeelding
Miley Cyrus (26) werd eerder deze week zoenend gespot met haar nieuwe vriend, de Australische zanger Cody Simpson (22). Deze relatie volgt na haar huwelijk met acteur Liam Hemsworth en korte romance met realityster Kaitlynn Carter.

"Ik weet dat het publiek geïnteresseerd is in mijn leven. Iedereen heeft me zien opgroeien en heeft een mening over de manier waarop ik mijn leven leef. Ik ben echter volwassen nu en maak mijn eigen keuzes", begint Cyrus. "Ik probeer de publieke opinie niet al te serieus te nemen, maar wen er maar aan dat ik aan het daten ben. Dit is wie ik nu ben".

Volgens de artieste worden vrouwen anders behandeld dan mannen in dit soort kwesties. "Mannen (zeker succesvolle) worden zelden voor 'slet' uitgemaakt. Iedereen vindt het normaal als een man van de ene naar de andere vrouw gaat", ventileert ze. "Vrouwen daarentegen worden direct een 'slet' genoemd".

Niet alleen 'Netflix and chill'
Cyrus wil daarnaast haar liefdesleven ook buitenhuis kunnen beleven. "Ik weiger het om mijn liefdesleven thuis te verstoppen. Dat is niet leuk en maakt me ongemakkelijk. Ik wil graag samen met iemand op pad om wat leuks te doen", schrijft ze. Cyrus heeft dan ook geen zin in hele dagen 'Netflix and chill'.


"Eerlijk gezegd is het 'daten' ook nieuw voor mij. Ik heb jarenlang een serieuze relatie gehad, met uitzondering van een paar pauzes waarin ik me te pletter werkte", vervolgt Cyrus. "Het is voor iemand in mijn positie sowieso al lastig om iemand te vertrouwen".

Geen medelijden
"Alsjeblieft, heb geen medelijden met me", geeft de wereldster haar volgers nog mee. "Ik zou mijn geweldige leven niet willen inruilen voor meer privacy, maar maak het alsjeblieft niet moeilijker dan het al is".

NieuwsFilm

meest populair