Algemeen

Matthew Vaughn wil nieuwe 'X-Men' met Taron Egerton als Wolverine

Hij regisseerde eerder X-Men: First Class.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Hij regisseerde X-Men: First Class en schreef het verhaal voor X-Men: Days of Future Past. Daarna ging hij aan de slag met zijn Kingsman-films, maar Matthew Vaughn zou op zeker terugkeren naar de Marvel-filmwereld.

Nu het erop lijkt dat we vroeg of laat een nieuwe Wolverine te zien krijgen in het Marvel Cinematic Universe, zijn er volop geruchten over welke acteur de rol zou moeten spelen. De naam van Kingsman-acteur Taron Egerton viel al vaker dan één keer. Vaughn zou graag een X-Men regisseren met diezelfde Egerton als Wolverine. Dit zei hij in gesprek met Comicbook.com.

Akkoord Hugh Jackman
Ook zei de regisseur dat hij eerst goedkeuring aan oud-Wolverine acteur Hugh Jackman zou vragen. "God, jazeker. Ik bedoel, waarom niet? Luister, ik zou de zegen en goedkeuring van de heer Jackman vragen omdat Hugh de man is. Als ik uiteindelijk nog een X-Men zou doen met Wolverine daarin, dan cast ik alleen iemand die Hugh goedkeurt," aldus Vaughn.

Wat zeg jij? Egerton als Wolverine? Of zie jij liever een andere acteur als Logan? De kans lijkt overigens klein dat we voor 2023 een nieuwe X-Men film te zien krijgen.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scheerzeep

Avatar

Ik wil Daniel Radcliffe als de nieuwe Wolverine.

Civilian Supreme

Avatar

Neeeeeeeeeeeee! Een prima acteur maar aub niet iemand die qua uiterlijk zo in een boyband kan.

Mas7

Avatar

Als Egerton goed traint kan hij zeker een transformatie ondergaan tot Wolverine.

Ik zou het doen. Zeker gezien zijn leeftijd. Ik hoop dat Marvel Studios een groter plan heeft waar alle bekende X-Men verhalen in zitten, zodat er een mooie samenhangende X-Men mythologie komt binnen het Marvel Cinematic Universe.

Steve-O

Avatar

Maar kan hij een baard laten staan?

Sunspot

Avatar

Zo op de foto ziet hij er wel goed uit als Wolverin, gezicht. Dan nog baardje erbij.

Sowieso zou ik Vaughn willen als regisseur

Decepticon

Avatar

Zeer goed idee en keuze, Taron is net als Hugh een alleskunner en Hugh zou vast zijn goedkeuring geven, want ze hebben samengewerkt in Eddie the Eagle.

Ik hoop dat Vaughn de X-Men introductie voor Marvel mag maken.

Arnold_FF7

Avatar

Als ze dit doen dan kun je Marvel niet serieus meer nemen met hun casting calls

Arnold_FF7

Avatar

@mas7

Zijn leeftijd is het problem. Veel te jong

Artificialis

Avatar

Hij heeft de goede lengte, dat is in ieder geval iets. Hugh Jackman leek ook een veel te zachte uitstraling te hebben voor de rol, maar die transformatie is toch geslaagd. Met een goed trainingsschema, ruige make-up en een baardje kan het met Taron Egerton zomaar een succes worden.

Graag inclusief gele outfit erbij dit keer. Dat past goed bij de rest van het Marvel Cinematic Universe, waarin andere personages ook een comic-getrouwe outfit hebben. Geeft hem ook meteen een andere look dan Hugh Jackman had.

Ereptile

Avatar

Hugh Jackman was iets van 30 of 31 toen hij de rol van Wolverine ging spelen. Taron Egerton is over een maandje ook 30... Leeftijd heeft er dus weinig mee te maken.

Als het hem lukt, waarom niet?

RyanC

Avatar

Als filmfan hebben wij nog te vaak de Hugh Jackman-Wolverine in ons hoofd. Maar dat tijdperk was na Logan voorbij. En verandering pakt vaak goed uit. Kijk maar naar Tom Holland en zijn Spider-Man.
Daarom heb ik het volste vertrouwen in Taron Egerton. Ook een Briste acteur die met een flink trainingsschema en een ruige baard een zeer goede Wolverine kan neerzetten. Zeker gezien zijn jonge leeftijd kan het Marvel cinematic universe weer een decennium of langer vooruit met zijn character.

Maac

Avatar

Hugh Jackman was geweldig als Wolverine, maar een perfecte cast in een slechte film is maar weinig waard.
Als ze nou wat meer investeren in een goed script wil ik wel weer een X-Men film gaan kijken.

Frietgezicht

Avatar

Waarom krijgen we al weken geen poll meer op zondag?

mrPitchBlack

Avatar

Is hij niet wat te klein voor Wolverine? Zou zelf kiezen voor Karl Urban

Civilian Supreme

Avatar

Ik weet dat Wolverine niet zo groot hoeft te zijn maar denk dat het heel snel lachwekkend kan overkomen, zo'n behaard, grommend klein mannetje in een geel pakje.
Jackman kwam wel heel overtuigend over.

Vwall007ST

Avatar

Taron Egerton or Daniel Radcliffe

BlackPowerWolf

Avatar

Ik weet het niet. Ik zou het denk ik wel leuk vinden om een jongere versie te zien, maar niet als de afgelopen films met Wolverine er in (dus niet de laatste twee X-men films, ook al zat hij er even in) gaan negeren. Ik ben ook een beetje bang dat de eisen erg hoog zullen zijn vanuit de fans..?

Blablazer

Avatar

Ik heb nooit begrepen wat zo speciaal aan Tom Holland was. Ik had wel willen zien wat er overeind blijft als de special effects weg zijn. In de films ja wat voor struggles heeft hij nu eigenlijk. Ik was er snel klaar mee het is echt Spiderman voor de kids. Of eigenlijk Ironboy.

Als hij een baard kan laten staan ziet hij er wel gaaf uit als Wolverine waarschijnlijk en over de mensen die klagen dat hij klein is. Wolverine is in de strips een kleine Canadees. Hugh Jackman is en blijft de enige echte Wolverine.

NieuwsFilm

meest populair