Jon Bernthal (The Punisher) wil Nintendo personage Little Mac spelen

Jon Bernthal (The Punisher) wil Nintendo personage Little Mac spelen

De acteur heeft zijn zinnen gezet op de bekende bokser van Punch Out!!

Jon Bernthal is voornamelijk bekend van de keiharde serie The Punisher en van het personage dat hij leven geeft in verschillende Marvel-series. Desalniettemin is het helaas nog verre van zeker of hij opnieuw The Punisher zal spelen. Toch heeft Bernthal nu ook zijn zinnen gezet op een ander project, namelijk Punch Out!! Dit is een oud spel dat op de Nintendo was te spelen.

Het personage in het spel, Little Mac, is de kleinste en jongste bokser in de Punch Out!! franchise. In een recent interview liet Bernthal zich erover uit: ''Ik heb wel een paar keer met mijn kinderen Mike Tyson's Punch-Out gespeeld en mijn favoriete personage is Little Mac. Hij is erg klein, maar wat me gaaf lijkt is om hem in een film te zien en hoe hij daarin dan zijn weg omhoog bokst''. Het zou niet de eerste keer zijn voor de acteur dat hij een game-gerelateerd project maakt. Zo is hij te zien in de recent uitgebrachte Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint.

Lastig?
Het is algemeen bekend dat films gebaseerd op videogames vaak weinig succes kennen en de kans lijkt dan ook redelijk klein dat er op dit moment een Punch-Out!! film komt, al helemaal een solo film voor Little Mac. Toch zijn de schrijvers van Detective Pikachu geïnteresseerd in het maken van een Super Smash Bros film. Ook in dit spel is Little Mac te spelen, dus misschien als dat project doorgaat, wordt Bernthal dan wel gevraagd daar aan mee doen.

NieuwsFilm

meest populair