Celebrity

Mark Hamill feliciteert Joaquin Phoenix met zijn Joker

De Star Wars acteur sprak de Joker meerdere malen in.

door FilmTotaal om 11:56 in Celebrity
Joker. Iedereen heeft het er zowat over. Joaquin Phoenix zet een geweldige origin-story neer. Ondanks het feit dat sommigen denken dat de film voor geweld zou kunnen zorgen, scoort de film geweldig en valt het niet de ontkennen dat Phoenix de sterren van de hemel speelt. Velen geloven dan ook dat de acteur met deze rol een aardige kans maakt op een Oscar. Star Wars legende Mark Hamill ziet dit ook wel zitten, lijkt het, als je tenminste kijkt naar hoe hij zich over de film uit laat.

Hamill is natuurlijk voornamelijk bekend als Luke Skywalker in het Star Wars universum, maar de acteur sprak ook meerdere malen de Joker in voor tekenfilms en videogames. Hij is ook erg onder de indruk van de film die Todd Phillips en co hebben gemaakt.

Hamill's reactie
Zo zei de acteur: "Joker draait nu in de bioscoop. De fantastische Joaquin Phoenix, Todd Phillips & Scott Silver vinden op briljante wijze het personage van de Joker uit zoals je dat nog nooit eerder zag. '2 thumbs up from that old-school, comic book version... me.'"

NieuwsFilm

meest populair