John Cena moest eerst het respect verdienen van de 'Fast & Furious'-familie

John Cena moest eerst het respect verdienen van de 'Fast & Furious'-familie

De acteur kijkt terug op een geweldige draaiperiode.

John Cena ziet met zijn rol in Fast & Furious 9 een droom in vervulling gaan. De spierbundel kijkt terug op een geweldige draaiperiode, maar moest wel eerst flink zijn best doen om het respect van het team te verdienen. Dat vertelt hij in een interview met Entertainment Weekly.

John Cena heeft een update gegeven over zijn ervaringen op de set van Fast & Furious 9, waarvan de opnames begonnen in juli. "Het is fantastisch", begint Cena zijn lofzang. "De wereldwijde connectie die de franchise heeft met haar fans is uniek", vervolgt hij. Volgens Cena worden de Fast & Furious-films dan ook met veel respect voor de fans gemaakt.

Eén grote familie
"Er hangt echt een familiale sfeer [op de set]. Echt iedereen streeft ernaar om de best mogelijke film af te leveren", vertelt Cena. Als nieuw castlid moest hij zich dan ook flink bewijzen. "Je moet het respect van de anderen echt verdienen, maar als dat je lukt, word je echt verwelkomt in de familie", legt hij uit over deze bijzondere ervaring. "Ik ben er erg dankbaar voor", aldus de acteur.



NieuwsFilm

meest populair