Vervolg DC-film 'Joker' lijkt zeker mogelijk!

Vervolg DC-film 'Joker' lijkt zeker mogelijk!

Krijgen we een tweede, iets andere film?

In 2009 won Heath Ledger postuum een Oscar voor zijn rol als de Joker in The Dark Knight. Velen vinden nu dat Joaquin Phoenix dat ook verdient voor zijn aandeel in de DC-film Joker. In dit artikel meer over zijn Joker en zijn toekomst op het witte doek.


Let op: SPOILER!


In gesprek met Los Angeles Times liet regisseur Todd Phillips weten dat het einde van de film opzettelijk veel onduidelijkheid schept. "Misschien heeft het personage van Joaquin de Joker geïnspireerd," zei Phillips. "Je weet het niet. Zijn laatste zin in de film is, 'je zou het niet snappen.' En daar is veel interessant aan."

Mogelijk nog een film!
Via The Playlist wordt duidelijk dat Phoenix meer wil doen met het personage. "Ik heb veel met Todd gesproken over wat we nog meer kunnen doen. Wat betreft een nieuwe samenwerking in het algemeen, maar ook of er iets anders is dat we met Joker kunnen doen. De rol werd achteraf een droomrol. Het is niet iets dat ik echt wilde doen voordat ik aan deze film begon," aldus Phoenix.

En er lijkt nog veel mogelijk in de ogen van de acteur: "Todd en ik zouden nu nog steeds opnames voor de film maken als we dat konden. De mogelijkheden met het personage lijken eindeloos."

NieuwsFilm

meest populair