Wie speelt Sebastian de krab in de 'The Little Mermaid' remake?

Wie speelt Sebastian de krab in de 'The Little Mermaid' remake?

Disney heeft de juiste persoon gevonden om "diep in de zee" te gaan.

De cast van Disney's aankomende live-action remake van The Little Mermaid begint snel vorm aan te nemen, met rollen voor Halle Bailey (Ariel), Melissa McCarthy (Ursula), Jacob Tremblay (Flounder), Awkwafina (Scuttle) en vermoedelijk Javier Bardem (King Triton). Wat we nog niet wisten is wie Sebastian de krab van een stem zal voorzien, maar hier komt nu verandering in.

Daveed Diggs (Blindspotting, 2018) is in gesprek met Disney om "diep in de zee" te gaan als Sebastian, een felrode krab die in de originele tekenfilm uit 1989 een Jamaicaans accent heeft en werkt als componist onder koning Triton. Als Ariel op avontuur gaat, gaat Sebastian met haar mee om erop toe te zien dat de kleine zeemeermin niet in de problemen komt.

Getalenteerde muzikant
Diggs is niet alleen een acteur, maar staat ook bekend als een getalenteerde muzikant die uitstekend kan rappen. Hij won een Tony en een Grammy voor zijn rol in de musical Hamilton. Deze musical werd overigens gemaakt door Lin-Manuel Miranda, die door Disney nu weer is aangesteld om nieuwe liedjes te schrijven voor The Little Mermaid.

The Little Mermaid wordt geregisseerd door Rob Marshall (Mary Poppins Returns, Into the Woods) met een scenario van David Magee (Life of Pi, Finding Neverland). De opnames van de film zullen ergens in 2020 van start gaan.

NieuwsFilm

meest populair