Eerste trailer Netflix-thriller 'Earthquake Bird' met Alicia Vikander

Eerste trailer Netflix-thriller 'Earthquake Bird' met Alicia Vikander

Ridley Scott produceerde de spannende film, die volgende maand is te streamen op Netflix.

In de nieuwe neo noir-thriller Earthquake Bird van Netflix zien we Alicia Vikander (Ex Machina) als Lucy Fly, een eigenzinnige expat die wordt geteisterd door een traumatisch verleden. Wanneer ze naar Japan verhuist gaat ze een intense relatie aan met Teiji (Naoki Kobayashi), een knappe plaatselijke fotograaf. Lucy's rustige voorkomen wordt op een gegeven moment verstoord wanneer de naïeve nieuwkomer Lily Bridges (Riley Keough) tussen Lucy en Teiji dreigt te komen. Tot Lily plotseling vermist raakt...

Earthquake Bird speelt zich af in het Tokio van 1989 en is een psychologische thriller gebaseerd op het boek The Earthquake Bird van Susanna Jones. Wash Westmoreland schreef het script en regisseerde de film. Producenten zijn Ridley Scott, Kevin J. Walsh, Michael Pruss, Ann Ruark en Georgina Pope. Vikander, Kobayashi en Keough worden in de film ondersteund door acteurs als Kenji Isomura Kiki Sukezane, Yoshiko Sakuma, Kazuhiro Muroyama, Ken Yamamura, Crystal Kay, Akiko Iwase en Jack Huston.

Kleurrijke poster
Naast de trailer is er ook een mooie poster van de film vrijgegeven. Zowel de trailer als de poster kun je hieronder bekijken. Vanaf 15 november a.s. is Earthquake Bird te streamen op Netflix.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair