Brie Larson bevestigt plannen Marvel-film met alleen maar vrouwen

Brie Larson bevestigt plannen Marvel-film met alleen maar vrouwen

De vrouwelijke Avengers pleiten voor een eigen film.

Brie Larson heeft inderdaad samen met haar vrouwelijke collega's gesprekken met Marvel-producent Kevin Feige gevoerd over een film met alleen maar heldinnen. Dat bevestigt ze in een interview met Variety.

Bekijk de afbeelding
"Het klopt dat veel vrouwelijke Marvel-castleden naar Kevin toe zijn gegaan om hem te vertellen dat we dit idee allemaal steunen en graag willen realiseren", legt Larson uit. Toch moet de actrice toegeven dat ze nog niet weet of Marvel daadwerkelijk aan de slag gaat met het project. "Ik heb geen idee. Ik heb niets te zeggen over de toekomst van Marvel, maar dit is wel een project waar we echt gepassioneerd over zijn".

Larson roept de fans op om in actie te komen. "Als genoeg mensen aangeven deze film graag te willen, dan wordt hij misschien werkelijkheid". Feige heeft in ieder geval eerder aangegeven open te staan voor een vrouwelijke Avengers-film. Het is alleen de vraag of er ruimte voor is, want de komende jaren zijn door Marvel al volgepland met allerlei andere projecten, waar overigens maar weinig solofilms rondom vrouwen tussen zitten.

NieuwsFilm

meest populair