Celebrity

Na Martin Scorsese laat ook Jennifer Aniston zich negatief uit over Marvel

De Friends-actrice wil terug naar de 'good old days'.

door FilmTotaal om 12:50 in Celebrity
Een paar dagen geleden liet de wereldberoemde Martin Scorsese zich nog negatief uit over Marvel- en andere superheldenfilms. Volgens The Irishman regisseur zijn dat geen cinema-waardige films. Het was te verwachten dat hier heel wat mensen het niet mee eens zouden zijn, zo natuurlijk ook Iron Man zelf, Robert Downey Jr. Jennifer Aniston laat nu echter weten het wel eens te zijn met Scorsese.

De 50-jarige actrice, voornamelijk bekend van de ultra-populaire serie Friends, had er het volgende over te zeggen: ''Als je kijkt naar de grote Marvel-blockbusters, die doen de cinema echt geen goed. De kwaliteit gaat er op achteruit. Mij interesseren al die green screen projecten maar weinig. Wat ik graag zou zien is teruggaan naar de tijd toen Meg Ryan nog acteerde''.

Vroeger
Aniston eindigt door te zeggen dat de films in het verleden beter waren en dat het naar de cinema gaan een heuse ervaring was: ''Ik mis die tijd, dat je gezellig naar de bioscoop ging, lekker knus zitten. Ik denk dat we terug moeten naar de bron. Laten we films zoals Terms of Endearment terug brengen! En Heaven Can Wait. Young Frankenstein. Blazing Saddles. Goodbye Girl. Dat zijn nog eens films!''

NieuwsFilm

meest populair