Tom Holland en Chris Pratt zijn elfen in trailer 'Onward'

De nieuwste Pixar-film verschijnt maart 2020.

Nadat ze voor Disney / Marvel Studios al meerdere superheldenfilms maakten, hoor je Chris Pratt (The Lego Movie) en Tom Holland (Spider-Man: Far From Home) in Q1 van 2020 in Disney / Pixars Onward als elf-achtige wezens die op zoek zijn naar datgene wat zo belangrijk was in hun wereld: magie!

Hieronder zie je een nieuwe trailer voor de eerstvolgende Pixar-film, dit keer geregisseerd door Monsters University-regisseur Dan Scanlon. In de animatiefilm zien we een wereld waarin elfen, trollen en eenhoorns leven. Twee elf-achtige broers, de gereserveerde Ian en de luidruchtige Barley, willen weten of in hun wereld nog magie bestaat en gaan daarom op avontuur. De inzet: ze willen nog een keer hun vader zien. Hij overleed toen ze nog jong waren.


Twee Pixar-films in 2020
Naast Onward verschijnt er van Disney / Pixar ook de animatiefilm Soul. Deze nieuwe film van Pete Docter (Up) heeft de tagline "Ooit afgevraagd waar je passie, je dromen en je interesses vandaan komen? Wat maakt jou ... Jou?" en moet midden juni in de bioscoop verschijnen.

Hieronder ook nog een nieuw affiche voor Onward, te verschijnen op 4 maart 2020.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair