Algemeen

Hint Tom Hardy naar komst Spider-Man in 'Venom 2'?

In 2020 of 2021 zou het zomaar kunnen gebeuren.

door Bram de Groot om 12:39 in Algemeen
Mocht Tom Hollands Spider-Man daadwerkelijk te zien zijn in Sony's Marvel-filmuniversum dan kunnen we ook stellen dat het Marvel Cinematic Universe al uit 24 films bestaat, in plaats van 23. Want mocht Hollands Peter Parker oog in oog komen te staan met Tom Hardy's Venom, dan maakt Venom uit 2017 simpelweg deel uit van de franchise.

Dat beide Marvel-personages elkaar mogelijk in Venom 2 gaan ontmoeten, werd al aangegeven door Sony Pictures. Ook Marvel Studios-baas houdt de boot veel minder af dan enkele jaren geleden. De kans is groot dat de films van Sony Pictures wel Spider-Man bevatten, maar geen deel uitmaken van het grotere verhaal dat Marvel Studios plant.

Hint Tom Hardy naar de cross-over?
In een ondertussen verwijderde Instragram-berichtje van Hardy zien we vermoedelijk de Britse acteur zelf in een Spider-Man pak. De kans bestaat uiteraard dat dit een knipoog is naar wat het SMU in petto heeft voor de fans. De kans bestaat zomaar dat we na het nog titelloze Spider-Man: Homecoming 3 een Sinister Six-film krijgen met de slechteriken die reeds zijn geintroduceerd door Sony en Marvel.


Venom 2 zou in oktober 2020 verschijnen, maar lijkt dit niet te gaan halen in verband met een vertraagde opnamestart. De derde Spider-Man solofilm staat gepland voor juli 2021 en volgend jaar krijgen we ook de Sony Marvel-film Morbius, een film die ook zomaar onderdeel zou kunnen zijn van het bredere Marvel Cinematic Universe.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm