Gelekte beelden 'Black Widow' onthullen Taskmaster

Gelekte beelden 'Black Widow' onthullen Taskmaster

Grote slechterik uit Marvel-film.

In 2020 verschijnt de Marvel-solofilm Black Widow waarin we Scarlett Johansson vermoedelijk voor de laatste keer zien als Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow. In de solo-prequelfilm komt ze flink wat nieuwe personages tegen, waaronder de Taskmaster!

Via gelekte promobeelden / concept-art krijg je een nieuwe blik op het (nieuwe) outfit van Black Widow. Ook zien we een nieuwe indruk op de Taskmaster. Het is nog onbekend welke acteur de rol van deze slechterik zal spelen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Bekende en nieuwe gezichten
Naast dat we Johansson weer zien als Black Widow, duiken naar verluidt ook Robert Downey Jr. en William Hurt weer op als Tony Stark / Iron Man en respectievelijk Thaddeus Ross. Nieuwe gezichten zijn die van Florence Pugh (Yelena Belova / Black Widow), David Harbour (Alexei Shostakov / Red Guardian), O-T Fagbenle (Mason) en Rachel Weisz (Melina Vostokoff). Ook is er een rolletje voor de Nederlander Olivier Richters.

Marvel Studios en Cate Shortlands Black Widow draait vanaf begin mei 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen. Een trailer wordt eind november / begin december verwacht.

NieuwsFilm

meest populair