POLL: Hoeveel streamingdiensten heb jij?

Bijvoorbeeld Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Videoland.

Op 1 november start Apple TV+ en op 14 november komt Disney+ officieel live (inclusief de nieuwe content). Maar we hebben al de nodige videodiensten beschikbaar in Nederland. Met deze POLL de simpele vraag: hoeveel streamingservices heb jij?

Na de komst van koploper Netflix (vanaf 7,99 euro per maand) naar Nederland in 2013 zijn er al verschillende streamingdiensten online gegaan. Zo kun je streamen via Amazon Prime Video (3,99 euro), Videoland (8,99 euro), CineMember (9,99 euro), Movies & Series XL (11,99 euro) van Ziggo / het voormalige HBO Go en NLZiet (7,95 euro).

En dan is er ook nog het ouderwetse Film1 (14,95 euro) met de betaalde tv-kanalen. En heb je een VPN, dan kun je ook genieten van onder meer Hulu (vanaf $5,99), DC Universe ($7.99) en CBS All Access ($5,99).

Nieuwe videodiensten
In Nederland is Disney+ (6,99 euro) ondertussen gratis te testen, maar vanaf 14 november wordt deze betaald. Apple TV+ (4,99 euro) wordt voor niet Apple-gebruikers betaald, waar de vele bestaande klanten profiterenvan een jaar gratis streamen. WarnerMedia komt in 2020 met HBO Max met heel veel Warner Bros./HBO/New Line/TNT/The CW/Cartoon Network-content. En dan verschijnt in 2020 ook Peacock van NBCUniversal met content van onder meer Universal/Paramount/NBC.

Hoeveel diensten heb jij?
Succes met stemmen en laat op de gebruikelijke plaats weten welke streamingdiensten jij hebt; zelf aangeschaft of mogelijk via een familie of vrienden.



NieuwsFilm

meest populair