Algemeen

Weinstein maakt comeback met nieuwe familiefilm

Bob Weinstein begint aan een nieuw avontuur.

door Jeffrey Kouters om 10:36 in Algemeen
Bob Weinstein, de broer en voormalige zakenpartner van de van seksueel misbruik verdachte filmproducent Harvey Weinstein, keert terug naar Hollywood met de lancering van zijn nieuwe productiebedrijf, Watch This Entertainment. Weinstein heeft ook een eerste titel aangekondigd; een animatiefilm.

Na de ineenstorting van The Weinstein Company (TWC), gaat Bob Weinstein een nieuw avontuur aan in de filmindustrie. TWC ging ten onder in 2017 door de vele zware beschuldigingen van seksueel misbruik aan het adres van Harvey Weinstein. Hoewel Bobs rol in het schandaal ook ter discussie wordt gesteld (hij schijnt te hebben afgeweten van Harvey's gedrag), is hij nu toch samen met een groep investeerders een nieuw productiebedrijf begonnen.

Avontuur vol dieren
Het is de bedoeling dat Watch This Entertainment twee tot drie films per jaar uit gaat brengen. Het eerste aangekondigde project is Endangered, een animatiefilm voor de hele familie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Tim Flach, een bekende wildfotograaf. Weinstein maakt de film samen met Téa Leoni (Madam Secretary), die ook haar stem zal verlenen aan een van de hoofdpersonages. Het Franse animatiecollectief Illogic regisseert, schrijft en animeert de prent.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

StarWars-SGPer

Avatar

Hahaha toen ik de titel zag dacht ik even dat het over Harvey ging

Chill Blinton

Avatar

@StarWars-GAYer Ja echt, had ik ook!

NieuwsFilm

meest populair