Eerste poster 'Dolittle' met Robert Downey Jr.!

Eerste poster 'Dolittle' met Robert Downey Jr.!

De Iron Man-acteur praat met dieren.

Het personage Dr. Dolittle van schrijver Hugh Lofting is ondertussen al zo'n 100 jaar oud en hij verscheen door de jaren heen in meerdere films. Het meest recent was het Eddie Murphy in Dr. Dolittle uit 1998 en volgend jaar is het niemand minder dan Sherlock Holmes en Iron Man-acteur Robert Downey Jr. die in de huid stapt van de dierenvriend.

In de 175 miljoen dollar kostende film die eerder bekend stond onder de titel The Voyages of Doctor Dolittle zorgt een ongeluk ervoor dat de dierenarts Dr. John Dolittle kan praten met de dieren om hem heen. Hieronder het eerste affiche, met zijn vrienden uit het dierenrijk.

Bekijk de afbeelding
De komedie van Universal Pictures en regisseur Stephen Gaghan (Syriana), en reshoot-regisseurs Jonathan Liebesman (Teenage Mutant Ninja Turtles) en Chris McKay (The Lego Batman Movie), biedt rollen / stemmen aan Antonio Banderas, Michael Sheen, Tom Holland, Emma Thompson, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Rami Malek, Octavia Spencer, John Cena, Marion Cotillard, Frances de la Tour, Kumail Nanjiani en Jim Broadbe.

Dolittle verschijnt op 16 januari 2020 in de Nederlandse bioscoopzalen en morgen zie je de trailer op FilmTotaal.

NieuwsFilm

meest populair