Bewijs dat schurk [...] nog leeft in het Marvel Cinematic Universe

Bewijs dat schurk [...] nog leeft in het Marvel Cinematic Universe

Fans vinden van wel.

Dat er ooit grote personages afscheid moesten gaan nemen van het Marvel Cinematic Universe kon niet uitblijven. Een groep personages die dit doorgaans wat eenvoudiger doet zijn de slechteriken. Nu lijkt het erop dat een naar verluidt overleden schurk toch nog leeft, en dus een toekomst heeft!


Let op: MOGELIJKE SPOILERS!


Vele van de slechteriken in het MCU zijn gestorven. Dit zie je hierboven. De meest recent gesneuvelde schurk is die van Jake Gyllenhaal. Hij speelde in de film Spider-Man: Far From Home de rol van Quentin Beck / Mysterio die verslagen werd door Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man. Of is het toch anders?

Hoe kan hij nog leven?
Op Reddit is nu met bewijs (zie onder) het vermoeden geuit dat Gyllenhaals Mysterio zijn dood in scène heeft gezet. Het blijkt namelijk dat het oorstukje van het personage om onverklaarbare wijze verdwijnt tussen scènes. Dit zou kunnen komen door erg zwakke montage of het is opzettelijk om aan te tonen dat Mysterio op den duur terugkeert in de franchise. Vreemd zou dat overigens niet zijn met het vizier op de te verwachte Sinister Six-film. Wat zeg jij?

Are Mysterio's disappearing earpieces between cuts a continuity error OR an illusion??? Well here's one thing, it ain't a coincidence that those earpieces disappeared TWO separate times... So fake death??? from r/marvelstudios


NieuwsFilm

meest populair