Algemeen

Bewijs dat schurk [...] nog leeft in het Marvel Cinematic Universe

Fans vinden van wel.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Dat er ooit grote personages afscheid moesten gaan nemen van het Marvel Cinematic Universe kon niet uitblijven. Een groep personages die dit doorgaans wat eenvoudiger doet zijn de slechteriken. Nu lijkt het erop dat een naar verluidt overleden schurk toch nog leeft, en dus een toekomst heeft!


Let op: MOGELIJKE SPOILERS!


Vele van de slechteriken in het MCU zijn gestorven. Dit zie je hierboven. De meest recent gesneuvelde schurk is die van Jake Gyllenhaal. Hij speelde in de film Spider-Man: Far From Home de rol van Quentin Beck / Mysterio die verslagen werd door Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man. Of is het toch anders?

Hoe kan hij nog leven?
Op Reddit is nu met bewijs (zie onder) het vermoeden geuit dat Gyllenhaals Mysterio zijn dood in scène heeft gezet. Het blijkt namelijk dat het oorstukje van het personage om onverklaarbare wijze verdwijnt tussen scènes. Dit zou kunnen komen door erg zwakke montage of het is opzettelijk om aan te tonen dat Mysterio op den duur terugkeert in de franchise. Vreemd zou dat overigens niet zijn met het vizier op de te verwachte Sinister Six-film. Wat zeg jij?

Are Mysterio's disappearing earpieces between cuts a continuity error OR an illusion??? Well here's one thing, it ain't a coincidence that those earpieces disappeared TWO separate times... So fake death??? from r/marvelstudios


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Die zag ik niet aankomen.......
Zin in de nieuwe Tom Six!!!

ThaBEN

Avatar

Wat ik graag wil weten is of de multiverse nu echt bestaat in het MCU? Of was dat ook een leugen/illusie gecreëerd door Quentin Beck en komt hij gewoon van dezelfde aarde als wij i.p.v. "Earth-616"?

Frietgezicht

Avatar

^ ThaBEN, hij kwam gewoon van onze planeet en verzon alles.

Dat maakt alles rond zijn leugens extra tenenkrommend.
Een organisatie als Shield trekt niet na met wie ze in zee gaan? Ze geloven gelijk het verhaal zonder te checken waar die van onze aarde is en dat die een verleden met Tony had qua werk. Sure

Chamakpower

Avatar

Frietgezicht en thaben er is eigelijk wel een multiverse en die was geintroduceerd in doctor strange

Wileazy

Avatar

Frietgezicht, Shield is rond het verhaal van the winter soldier uit elkaar gevallen i.v.m. Hydra. Nick Fury heeft toen Phil Coulsen als nieuw hoofd aangewezen. Toen hij "dood" was voor 5 jaar, heeft hij veel gemist en probeert hij nu weer achter de schermen te helpen. Alle recources die ze tot hun beschikking hadden, is een stuk verminderd. Ben ik wel met je eens dat iemand met best een hoge positie is vergeten door de naasten van Tony

FrostGiantLoki1

Avatar

Wileazy en Frietgezicht jullie weten toch dat Nick Fury en Maria Hill, skrulls waren? Dit kon je zien in de post-credit scenes

Frietgezicht

Avatar

^ heren boven mij. Ja ok Shield is uit elkaar gevallen en het waren skrulls maar uiteindelijk zag ik ook allerlei ‘nerds’ op computers zitten toen Peter en Mysterio elkaar leerde kennen.
We leven in een wereld van facebook en instagram enz maar neem aan dat die nerds wel inzage hebben in wie dood is, wie leeft enz zoals je zag in Endgame waar de doden op stenen stonden enz.

Als dan iemand komt dat die uit een ander multiverse komt check je niet of die in onze eigen nog leeft, wat die doet, wat zijn verleden is, ze nemen dat gelul voor lief? Neem aan dat er achter die computere experts zaten die meer kunnen zien dan alleen een facebook profiel.

Rafael11

Avatar

De Multiverse bestaat al wel in de MCU. De Ancient One legde Dr Strange dat uit.

bigmichiel

Avatar

Ik verbaas me nog altijd over het feit dat men zich druk maakt over een MCU dood. Niemand blijft door in Marvel, iedereen komt altijd op de een of andere manier weer terug. Haalt de hele impact onderuit.

Mysterio leeft? Uiteraard, daar hoef je niet over te twijfelen ;)

NieuwsFilm

meest populair