Algemeen

Mission: Impossible III clips + theme

door FilmTotaal op 19.04.2006 om 07:01 in Algemeen
Er zijn een aantal clips verschenen van J.J. Abrams' Mission: Impossible III: hier, hier, hier, hier en hier.

De intromuziek, oorspronkelijk geschreven door Lalo Schifrin voor de gelijknamige televisieserie uit de jaren '60, werd voor deze derde film bewerkt door Kanye West, en is hier te beluisteren. Nostalgie: hier de versie voor de eerste film van U2's Larry Mullen Jr. en Adam Clayton, en hier die van Limp Bizkit voor Mission: Impossible II.

Mission: Impossible III, met daarin onder andere Tom Cruise (hij werd gisteren vader), Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames, Laurence Fishburne, Billy Crudup, Michelle Monaghan, Jonathan Rhys Meyers, Keri Russell en Maggie Q, draait vanaf 3 mei in de Nederlandse bioscopen.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Denman

Avatar

Kikke, maar ff wat anders. Hij is dus vader geworden.... heeft hij nu die moederkoek opgegeten :P, IDIOOT. Dit is denk de laatste film die ik ga zien van hem.

master3d

Avatar

Vader, heb ik wat gemist:S

Vond het wel cool dat die actrice van NCIS (donderdags 22:35, veronica) erin zat in het 3e filmpjeSmiley face, maja vast bijrol natuurlijk.
2de filmpje gaf me helemaal zo'n Lost gevoel eigenlijk, denk dat het door de camera komt. Ik was nog aan het twijfelen of ik hem wilde gaan zien in de bios, maar nu moet ik denk ik het;)
Hm de nieuwe muziek is een beetje van...spannninnggg...kom nooouuuu:'(

Rnej

Avatar

Ik vind het nieuwe theme echt beroerd crappy klinken...

vind de oude 2 echt 100x beter... zelfs die van slap koekje is nog ok Smiley face

Thiver

Avatar

Denman "Kikke, maar ff wat anders. Hij is dus vader geworden.... heeft hij nu die moederkoek opgegeten :P, IDIOOT."

Ehm... dat is een verhaal wat nu de ronde doet. Of het waar is, zal pas blijken wanneer Katie Holmes daadwerkelijk bevalt... wat nog niet gebeurd is.

Fay

Avatar

Thiver "Ehm... dat is een verhaal wat nu de ronde doet. Of het waar is, zal pas blijken wanneer Katie Holmes daadwerkelijk bevalt... wat nog niet gebeurd is."
Je loopt een beetje achter: Nu.nl.

En dat verhaal over het eten van de moederkoek is inmiddels ook naar het rijk der fabelen verwezen.

Colonel_Kurz

Avatar

Waarom niet even de originele versie van Lalo Shifrin bij die links? Want de nieuwste versie geeft maar even aan hoe sterk dat origineel is: Hoe Kanye West ook zijn best doet, hij kan het niet helemaal verneuken...

En waarom moest West per sé de theme doen? Michael Giacchino, die de rest van de muziek doet en ook de muziek van o.a. Lost heeft gedaan, had een veel spannender thema gemaakt. Lijkt mij dan.

Revan

Avatar

What the hell hebben ze met diene muziek uitgestoken:(. Hopelijk is de film zelf een stuk beter.Ze hadden evengoed het thema van MI 2 kunnen herbruiken, dat was dik in orde.

skullsplitter

Avatar

Queens of the Stone Age zouden een strakkere theme draaien, maar idd, gewoon de persoon die ook de muziek voor de film zelf schrijft?

Judge

Avatar

Nostalgie: hier de versie voor de eerste film van U2's Larry Page en Adam Clayton, en hier die van Limp Bizkit voor Mission: Impossible II.


Ik mag dan niet de állergrootste U2-kenner zijn, maar ik weet wél dat er geen Larry Page maar wel een Larry Mullen in U2 zit.

:|

therealalexander

Avatar

Het deuntje van MI1 blijft de beste ook al was die van MI2 ook erg in orde. Dit deuntje van MI3 lijkt helaas meer op een nintendo deuntje van het N64 spel uit '96 ofzo.

Het is te traag, te vrolijk, niet spannend en opzwepend genoeg.

Nou hopen dat de film zo dik in orde is dat het niet onder het mindere deuntje zal lijden

Don aka Divius

Avatar

Hmm.. ik ben wel een Kanye West fan. maar dit vind ik dan toch weer minder. ach.

merijnsa

Avatar

skullsplitter "Queens of the Stone Age zouden een strakkere theme draaien, maar idd, gewoon de persoon die ook de muziek voor de film zelf schrijft?"


Qotsa had het zeker beter gedaan ja! Deze is te gemaakt...

Alhoewel we nu een electronica en een rock versie hebben gehad het toch echt de tijd was voor hip hop...

Ik vind het niet eens zo slecht, had alleen wel gehoopt dat West ging rappen, want instrumentale MI themes maken kan iedereen wel.

NieuwsFilm