Celebrity

David Harbour (Stranger Things) in hilarische 'Joker'-parodie over Sesamstraat

Zo zou het oorsprongsverhaal van Oscar Mopperkont eruit kunnen zien.

door FilmTotaal om 15:24 in Celebrity
David Harbour (Stranger Things) presteerde zaterdagavond het bekende Amerikaanse sketchprogramma Saturday Night Live. In een hilarische parodie op Joker speelt Harbour de rol van Oscar Grouch, de bekende mopperkont uit Sesamstraat.


Altijd al het oorsprongsverhaal van het Sesamstraat-personage Oscar Grouch (in Nederland bekend als 'Oscar Mopperkont') willen weten? Saturday Night Live besloot mee te liften op het succes van Joker en presenteerde zaterdag een parodie met David Harbour in de hoofdrol.

'Welkom in Sesamstraat'
In deze parodie, geïnspireerd door en gefilmd in de stijl van Joker, hebben prostituees en drugsverslaafden de normaal zo kindvriendelijke en veilige straat overgenomen. In de trailer komen ook een aantal andere bekende Sesamstraat-bewoners voorbij, zoals Bert en Ernie. Het mag gezegd worden dat deze parodie erg geslaagd is.


Harbour maakte zaterdagavond zijn debuut als Saturday Night Live-host. Dat programma wordt iedere week door een andere celebrity gepresenteerd. De reacties op Harbours optreden waren positief.

NieuwsFilm

meest populair