Krijgen Captain Marvel en Valkyrie de eerste lesbische relatie in het MCU?

Krijgen Captain Marvel en Valkyrie de eerste lesbische relatie in het MCU?

De actrices staan erachter!

Wat diversiteit betreft, is Marvel Studios hard op weg om de situatie zoals die er nu voor staat te verbeteren. Niet alleen krijgen vrouwen eindelijk solo-avonturen, ook zit er veel meer aan te komen wat diversiteit betreft. Mogelijk komt er nu ook een eerste lesbische relatie.

Zowel Brie Larson als Tessa Thompson ondersteunt het idee van een romantische relatie tussen hun MCU-personages. De twee zijn relatief nieuw in het MCU, maar hebben hun aanwezigheid al laten merken. Dat Marvel nu werkt aan een LHBTI-inclusief universum, maakt dat de twee er al eens over nagedacht hebben.

Lesbische relatie
De actrices waren aanwezig tijdens de ACE Comic-Con in Chicago en onthulden dat ze allebei wel achter een relatie tussen hun personages staan. "We staan er helemaal achter," zei Larson. Daarna vertelde Thompson: "Brie is in het echt natuurlijk al mijn koningin. Als dat ook nog eens canon wordt, zou dat al helemaal cool zijn." Waarop het publiek in applaus uitbarstte.

Eerder al hoorden we dat Valkyrie van Thompson biseksueel is, dus de kans is best aanwezig dat ze een relatie krijgt met een dame. Captain Marvel blijkt dus een optie te zijn. Wat vinden jullie ervan?

NieuwsFilm

meest populair