Algemeen

Marvel-film 'Venom 2' krijgt twee schurken!

Carnage krijgt logische back-up.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Eigenlijk is de Venom in de film Venom uit 2018 een lieverdje. Hij weet samen te leven met alter ego Eddie Brock en de symbioot was duidelijk minder gevaarlijk dan de échte schurk in de eerste film: Riot. Zoals in de after credit scène geteast, krijgt Venom in Venom 2 te maken met Carnage. En nu is duidelijk dat er nog een schurk komt.

Deadline meldt namelijk dat zij uit meerdere bronnen heeft vernomen dat Sony Pictures naast Woody Harrelsons Carnage ook de schurk Shriek een plekje geeft. Frances Barrison a.k.a. Shriek is in de comics de sonisch aangedreven medeplichtige en romantische interesse van seriemoordenaar Cletus Kasaday, ook bekend als Carnage, de monsterlijke aartsvijand van Venom.

Opnames pas begin 2020
Een woordvoerder van Sony wilde niet reageren, aangezien de opnames nog moeten beginnen. Ondanks dat werd aangenomen dat deze in november zouden aanvangen, lijken deze nu pas begin volgend jaar te starten. Dit zou kunnen inhouden dat de verwachte verschijningsdatum van 2 oktober 2020 niet gehaald gaat worden.

Uiteraard weer met Tom Hardy als Eddie Brock a.k.a. Venom wordt Andy Serkis' Venom 2 de derde film in Sony's Marvel Universe na deel één en het in 2020 te verschijnen Morbius.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MajorJos

Avatar

Laat me raden: deel 3 krijgt drie schurken! Sony is nog van het principe ‘meer is altijd beter’ en lijkt het nooit te leren op deze manier. Ik vond Venom overigens echt overkomen als een B-film. Gewoon matig. Kijk niet uit naar deel 2.

SplashySleet20

Avatar

Ik denk eigenlijk dat Spider-Man in to verse 2 of een spin off van die film stiekem uit komt op die datum. Het is toch een animatie film. Dan kan je dat tot nu toe stiekem achter de schermen al maken.

shellghost

Avatar

Mooi moment om Spider-Man Venom noodgedwongen te gaan helpen. Smiley face

Coola

Avatar

Oh nice meer schurken kan nooit kwaad (Sam raimi 's Spider-Man 3 had een ander probleem dan te veel personages) en daarbij endgame had ook aardig wat antagonisten (ja ja thanos was de main baddy maar hij was niet de enige villain in de film )

Venom was vorig jaar zwaar vermakelijk, en ik kijk heel erg uit naar deel 2

Thiver

Avatar

Coola "en daarbij endgame had ook aardig wat antagonisten (ja ja thanos was de main baddy maar hij was niet de enige villain in de film )"

Wie nog meer dan?

Coola

Avatar

^ Corvus Glaive, Proxima Midnight, Ebony Maw, Cull Obsidian, en Nebula.

Xenolicker

Avatar

Lijkt me wel iets voor Alexandra 'Quadruple D' Daddario...

Master Of Films

Avatar

Coola "Corvus Glaive, Proxima Midnight, Ebony Maw, Cull Obsidian, en Nebula"
Dat zijn minions van Thanos. Despicable Me voorzag dit al. Smiley face

Coola

Avatar

^ Maakt niet uit, een villain is een villain.

Xenolicker

Avatar

^ Lijkt me dat Shriek ook niet meer zal zijn dan een 'minion' van Carnage. En dat zal waarschijnlijk meer voorstellen dan de minion van een kale, domme, paarsroze, gay, dikke knuffelbeer?

Frietgezicht

Avatar

@ Coola, je doelt op Infinity War, in Endgame hadden ze amper een dialoog of gevecht.
Dan zou Endgame honderden badguys hebben met dat leger als even je gezicht laten zien je al een badguy maakt.

Dat sommigen denken dat meerdere badguys in een film niet werkt is omdat ze dan niet allemaal uitgewerkt worden en een eigen karakter hebben.
Dat het kan werken bewijzen genoeg films. Black Panther had 2 geslaagde badguys(die elkaar afwisselde) en The Dark Knight trilogy had er ook meer dan 1 in elke film.
Een film als Shaft(2000) wordt zelfs gered door de 2 badguys.

Maar in de films met meerdere zie je meestal dat het werkt als maar 1 badguy echt de voorgrond krijgt en de andere weinig diepgang heeft(weinig motieven en/of niks bekend over een verleden enz)
Spider-Man Homecoming bijvoorbeeld heeft Vulture als grote badguy, Shocker is duidelijk een muscle voor erbij. Dan werkt t meestal wel.

Master Of Films

Avatar

Coola "Maakt niet uit, een villain is een villain."
Dat is wel erg zwart-wit. Steppenwolf is ook villian. Venom in Spider-man 3 is ook een villian. King Koopa uit de Super Mario Bros film is ook een villian. Alle planten in The Happening zijn villians. Mr. Freeze uit Batman & Robin is ook een villian. Kortom het maakt wel degelijk uit!

Niets voor niets vraagt Thiver zich af of er nog meer antagonisten zijn in Endgame/Infinity War. Want als er maar 1 villian die de lakens uitdeelt dan is het toch Thanos. En niemand anders!

De anderen die je noemde zoals Corvus Glaive, Proxima Midnight, Ebony Maw, Cull Obsidian, en Nebula zijn wegwerpartikelen om de protagonisten even bezig te houden.

Frietgezicht "Maar in de films met meerdere zie je meestal dat het werkt als maar 1 badguy echt de voorgrond krijgt en de andere weinig diepgang heeft(weinig motieven en/of niks bekend over een verleden enz)
Spider-Man Homecoming bijvoorbeeld heeft Vulture als grote badguy, Shocker is duidelijk een muscle voor erbij. Dan werkt t meestal wel."
Kortom Shocker is een minion.

Movieman2018

Avatar

Ik kijk er naar uit alleszins!

Novarellum

Avatar

Waarmee het meer gaat lijken op maximum Carnage verhaal.. Graag!

Goku32

Avatar

Waarom moet er Percee 2 schurken in deel 2 zitten carnage vs Venom is meer dan genoeg

Frietgezicht

Avatar

^ Misschien zodat Carnage ook dialogen heeft? Als die alleen is kan die tegen niemand praten.

Xenolicker

Avatar

^ Gebrek aan mogelijkheden tot dialogen zijn voor die symbioten toch nooit een probleem? De meeste dialogen in 'Venom' gaan waarschijnlijk tussen Venom en zijn 'gastlichaam' Eddie Brock.

Troll Boss

Avatar

Ik ga flink stuk om het feit dat er hele discussies worden gehouden over het aantal villains in een film. Venom 2 zie ik wel naar uit tho, ik vond de 1e ook al prima om te kijken.

NieuwsFilm

meest populair