Marvel-film 'Venom 2' krijgt twee schurken!

Marvel-film 'Venom 2' krijgt twee schurken!

Carnage krijgt logische back-up.

Eigenlijk is de Venom in de film Venom uit 2018 een lieverdje. Hij weet samen te leven met alter ego Eddie Brock en de symbioot was duidelijk minder gevaarlijk dan de échte schurk in de eerste film: Riot. Zoals in de after credit scène geteast, krijgt Venom in Venom 2 te maken met Carnage. En nu is duidelijk dat er nog een schurk komt.

Deadline meldt namelijk dat zij uit meerdere bronnen heeft vernomen dat Sony Pictures naast Woody Harrelsons Carnage ook de schurk Shriek een plekje geeft. Frances Barrison a.k.a. Shriek is in de comics de sonisch aangedreven medeplichtige en romantische interesse van seriemoordenaar Cletus Kasaday, ook bekend als Carnage, de monsterlijke aartsvijand van Venom.

Opnames pas begin 2020
Een woordvoerder van Sony wilde niet reageren, aangezien de opnames nog moeten beginnen. Ondanks dat werd aangenomen dat deze in november zouden aanvangen, lijken deze nu pas begin volgend jaar te starten. Dit zou kunnen inhouden dat de verwachte verschijningsdatum van 2 oktober 2020 niet gehaald gaat worden.

Uiteraard weer met Tom Hardy als Eddie Brock a.k.a. Venom wordt Andy Serkis' Venom 2 de derde film in Sony's Marvel Universe na deel één en het in 2020 te verschijnen Morbius.

NieuwsFilm

meest populair