Algemeen

Brie Larson (Captain Marvel) gezicht nieuwe 'Star Wars'-film(s)?

Actrice opnieuw te zien in Star Wars-setting.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Aankomende december wordt in Star Wars: The Rise of Skywalker de Skywalkersage afgerond en daarna wordt er naar verluidt ingezet op nieuwe verhalen binnen het Star Wars-universum. Het is nog niet duidelijk waarover nieuwe films gaan, maar een belangrijke kandidaat voor een hoofdrol laat zich graag zien.

Actrice Brie Larson, uiteraard Captain Marvel uit het Marvel-filmuniversum, heeft al vaker gehint dat ze graag iets wil doen in Star Wars-land. Ook afgelopen weekend weer. Tijdens ACE Comic Con pakte ze een paars lichtzwaard en poseerde voor het oog van de camera. Check het resultaat hieronder!


In 2022 start nieuwe trilogie!
Naar verwachting start in december 2022 een nieuwe trilogie die geschreven wordt door David Benioff en D. B. Weiss, de mannen achter Game of Thrones. De kans is klein dat we snel echt details krijgen over de plannen.

Voorlopig zijn alle pijlen gericht op The Rise of Skywalker die op 18 december in de bioscoop verschijnt. Larson zien we naar verwachting sowieso ergens na 2021 terug als Captain Marvel in haar tweede solofilm.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

Van mij mag ze. Maar wel nog minimaal 1x Capt. Marvel aub.

Jaws

Avatar

prima zou mooi zijn.

Mas7

Avatar

Gister Captain Marvel voor het eerst gezien op Disney+
Prima tussendoortje. Geen topper binnen het MCU.

Ik ben wel fan van Brie. Maar ik vind haar, net als vele Marvel liefhebbers, niet goed overtuigen als Captain Marvel. Ik heb ook niet het script gelezen én de omschrijving van het personage, maar ik vond haar (ondanks ze iemand speelde die niets weet van haar afkomst) een beetje emotieloos spelen. Dus de Eventueel keuze voor haar, ik heb Zo mijn twijfels...

Ben benieuwd wanneer de nieuwe Trilogy van de heren van GOT zich gaat afspelen, maar ik hoop dat het zich gaat afspelen rondom de Knights of the Old Republic periode.

Roeltje

Avatar

Oei, als zij het hoofdkarakter wordt, kelderen mijn enthousiaste gevoelens over deze trilogie tot nu toe. Lijkt me HEEL erg onverstandig om haar aan te nemen als lead. Er is zoveel controverse rondom Larson en Captain Marvel en Lucasfilm heeft nu al een slechtere naam gekregen door alle politiek eromheen.

Master Of Films

Avatar

Ik vind Brie meer geschikt voor de remake van Manon des Sources. Met Gérard Depardieu (als vader Jean) in een cameo.

Maar ze staat vrij en blij om te poseren met gerelateerde Star Wars merchandise. Niks mis mee. En gelukkig voor mij vat ik niet op dat ze "automatisch" in een Star Wars film gaat spelen.

ArnoQ

Avatar

Robot? B-ri1? Dat moet perfect kunnen met haar emotieloze gezicht :D

McKentin

Avatar

Hell no, gewoon weer ff een mannelijke hoofdrol, gevoel van de oude reeks terug.

Guyon2002

Avatar

Kunnen ze niet gewoon weer eens een mannelijke hoofdpersoon doen?

Master Of Films

Avatar

Guyon2002 "Kunnen ze niet gewoon weer eens een mannelijke hoofdpersoon doen?"
Goh een blanke man de hoofdrol laten spelen. Het idee alleen al.

tommieman

Avatar

Mijn mening bij dit bericht?
Goh wat heeft ze een lelijke broek aan. Ik zou denken dat ze wel een beetje leuke kleren kan kopen met haar salaris.

EvelineLicht

Avatar

Alle rechten moeten terug naar George Lucas! Disney heeft de serie verpest! George Lucas moet het weer overnemen, hij had het nooit aan Disney moeten verkopen!

StarWars-SGPer

Avatar

Game of Thrones, Captain Marvel. Op deze manier word sw echt fcked up tot de max

NieuwsFilm

meest populair