Celebrity

Angelina Jolie zat jarenlang slecht in haar vel

De actrice speelt na vier jaar 'pauze' weer in een film.

door FilmTotaal om 07:48 in Celebrity
Angelina Jolie zal binnenkort te zien zijn in het vervolg op Maleficent, genaamd Maleficent: Mistress of Evil, haar eerste rol in vier jaar tijd. De bekende actrice zat namelijk jarenlang niet lekker in haar vel, iets waar ze zich in een recent interview over uitliet.

De met een Oscar bekroonde actrice vormde natuurlijk een van 's werelds bekendste koppels met Brad Pitt, maar het powerkoppel besloot te scheiden. Dit kwam hard aan: ''Het is een lastige tijd geweest'' begint Jolie. ''De laatste jaren waren zwaar en ik voelde me zwak. Ik was zelfs gebroken. Het heeft lange tijd geduurd voordat ik me weer sterk voelde, maar dat heb je wel nodig om Maleficent te spelen, aangezien zij ook een sterk personage is''.

Scheiding
De scheiding loopt niet geheel vlekkeloos en de 44-jarige Jolie heeft ook voor maar liefst zes kinderen te zorgen (dochters Zahara, 14, Sholoh, 13 en Vivienne 11 en zonen Maddox, 18, Pax, 15 en Knox, 11). Toch liet de actrice weten dat ze elkaar allemaal steunen en dat geen van de kinderen de filmwereld in wil. ''Ik heb het wel geprobeerd. Zo wist Vivienne een rol te bemachtigen in Maleficent, waarin ze een prinses speelt. Hoe leuk ze dat ook vond, zij en mijn andere kinderen willen niet gaan acteren. Ze willen de zakenwereld in, of voor goede doelen gaan werken. Niemand heeft interesse om verder te gaan in mijn werk!''

NieuwsFilm