Celebrity

Vrouw 'Tarzan'-acteur doodgestoken in eigen huis; vermoedelijk door zoon

Ook de heftige 911-oproep is uitgelekt.

door FilmTotaal om 15:46 in Celebrity
Valerie Lundeen, de vrouw van acteur Ron Ely, bekend van zijn rol als Tarzan uit de gelijknamige serie uit de jaren '60, is doodgestoken. De dader is vermoedelijk haar eigen zoon, die door de politie is doodgeschoten. In een uitgelekte 911-oproep is te horen dat hij zijn vader de schuld probeerde te geven.

Valerie Lundeen (62), voormalig beauty queen, is dinsdagavond vermoord in haar huis in Santa Barbara, Californië, waar ze samenwoonde met haar man Ron Ely (81). Op de plaats delict heeft de politie later hun zoon Cameron Ely (30) doodgeschoten. Hij is op dit moment hoofdverdachte, maar de politie onderzoekt nog wat er precies gebeurd is.

Opmerkelijk is dat Cameron zelf de hulpdiensten inschakelde. In zijn uitgelekte 911-oproep zegt hij dat 'zijn vader zijn moeder probeerde aan te vallen'. Toen de politie arriveerde bij het huis, was Cameron gevlucht.

Ron zou toen met moeite (de acteur kan door een aandoening moeilijk praten) hebben aangegeven dat zijn zoon achter de moordpartij zat. Nadat de politie de buurt had afgesloten, keerde Cameron terug naar het huis. Daar werd hij uitgeschakeld door vier agenten, omdat hij een bedreiging zou hebben gevormd.

Ely en Lundeen waren 35 jaar getrouwd en hadden naast Cameron nog twee kinderen samen. Een treurig einde, en een vreselijk drama.

NieuwsFilm

meest populair