Script 'Indiana Jones'-film kraken lukt maar niet

Het gaat moeizaam, moeizamer dan we hadden verwacht.

Toen Lucasfilm werd overgenomen door Disney, duurde het niet lang (OK, tot begin 2017 voor de officiële aankondiging, maar geruchten waren er langer) of er werd een vijfde Indiana Jones-film aangekondigd. Nu lijkt het er steeds meer op dat die film wel extreem lang op zich laat wachten. Het scenario is namelijk nog altijd niet klaar.

Producent Frank Marshall vertelde tijdens een interview met Forbes dat er nog altijd hard gewerkt wordt aan het script van de vijfde film met Harrison Ford als de held die iedereen wel kent. "We werken nog altijd aan het script", was de enige update die hij wilde delen rond de film.

Langzaam proces
Toen het project werd aangekondigd, zou de film in de zomer van 2019 uitgebracht worden. Dat haalde men natuurlijk niet en nu staat de film gepland voor release in juli 2021. Maar met dat script wil het tot nu toe niet echt lukken. Op dit moment werkt David Koepp eraan en hij zei een kleine maand geleden nog dat hij ondertussen wel een goed idee had, maar dat er nog altijd aan gewerkt wordt.

Naar het schijnt wordt dit het laatste avontuur voor Ford, die hierna stopt als Indiana Jones. Het zou mogelijk zijn dat er meer films komen, maar de vraag is dan hoe. Recent hoorden we in elk geval het gerucht dat de film zou draaien om de legendarische Nazi-trein vol goud die ooit verdwenen zou zijn nabij het Poolse stadje Walbrzych.

Hoe dan ook, zal de film er komen en wel in juli 2021.

NieuwsFilm

meest populair