Algemeen

Eerste reacties 'Jay and Silent Bob Reboot': "Emotionele ondertoon in verder irrelevant verhaal"

De nieuwe Kevin Smith best het kijken waard!

door Niels van Arkel om 16:05 in Algemeen
Na een flinke periode van afwezigheid keert Kevin Smithweer terug in de filmbusiness! Na een aantal mislukte pogingen, waaronder een versie van Clerks III en een Mallrats sequel komt hij nu met zijn eerste film in tijden: Jay and Silent Bob Reboot.

En de critici die de voorpremière mochten beleven waren niet negatief. Cinemablend vond de film bijvoorbeeld 4 sterren waard: "Als je een hilarisch filmbezoek verwacht: dat is precies wat je krijgt."

Emotie
IGN schrijft wat over de verrassende emotionele laag in de film: "Het verhaal is verder niet zo relevant, maar dit is een van de weinige keren dat ik echt wat heb gevoeld bij Smith."

Avengers: Endgame
Comicbook.com heeft wel wat op te merken bij deze 'reboot': "Het is eigenlijk net Avengers: Endgame. Als je een boel delen uit de reeks gemist hebt, is het niet echt een aanrader. Als je weet waar je naar kijkt, ga je er van houden."

Ongeïnspireerd
Dan sluiten we af met RogerEbert.com, die spreken over het "meest ongeïnspireerde en ongefocuste stukje fan service dat Smith tot nu toe heeft afgeleverd". Steek dat maar in je zak.

Eerste reacties zijn niet altijd de betrouwbaarste (zo zie je aan bijvoorbeeld Gemini Man). Ga de film dus vooral zelf bekijken. De Nederlandse releasedatum is echter nog niet bekend.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair