Algemeen

Regisseur Doug Liman: ''Gambit zal er nooit komen''

Hij gelooft er niet meer in.

door Wouter Drummen om 22:09 in Algemeen
Lange tijd werd er gesproken over een Gambit film, maar de 'ex' regisseur van het project, Doug Liman, gelooft dat het er nooit van zal komen. Liman was namelijk lang in gesprek om het bekende X-Men personage zijn eigen film te geven, maar vertrok uiteindelijk vanwege een meningsverschil met de studio m.b.t. het script. Nu lijkt de kans kleiner dan ooit dat het er nog van zal komen.

Liman was namelijk niet de enige regisseur die in gesprek was voor de film, maar ook hij zag hier dus van af. In een recent interview, waarin de bekende regisseur het voornamelijk had over zijn nieuwe YouTube Premium show, Impulse, liet hij zich ook nog uit over Gambit: ''Ik denk eerlijk gezegd niet dat het er ooit van gaat komen. Dat weet ik niet zeker natuurlijk, maar ik heb er helemaal niks meer over gehoord. Ik denk dan ook dat Gambit nooit gemaakt zal worden''.

Channing Tatum
De film kende al heel wat terugslagen. Meerdere regisseurs, cast en crew verlieten het project aangezien dit maar niet op gang kwam. Ook Channing Tatum, die altijd werd genoemd i.v.m. de hoofdrol, heeft blijkbaar niet veel interesse meer in het spelen van de superheld. Het gerucht gaat dat Fox hem voor meerdere films wilde vastleggen, iets waar de acteur niet zo veel zin in had.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Jammer vind ik dat, want hij is toch mij favo x men character, ik had wel een goeie film met hem willen zien Bijvoorbeel LOGAN style

Lavidiote

Avatar

Kunnen ze echt niet een gokje wagen?!

NieuwsFilm

meest populair