Celebrity

Hollywood maakt zich klaar voor bruiloft Jennifer Lawrence

Op de gastenlijst prijken onder meer de namen van Adele en Cameron Diaz.

door FilmTotaal om 12:23 in Celebrity
Jennifer Lawrence stapt vandaag in het huwelijksbootje met kunstgaleriehouder Cooke Maroney. De ceremonie vindt plaats in Rhode Island. Gisteren arriveerden de eerste beroemde gasten al voor de generale repetitie.

Jennifer Lawrence (29) en Cooke Maroney (34) gaan dit weekend uitbundig hun huwelijk vieren. De twee schijnen volgens de geruchten al voor de wet getrouwd te zijn, maar de komende dagen vindt dus de officiële gelegenheid plaats met familie en vrienden.

Op de gastenlijst prijken ongeveer 140 namen, waaronder die van zangeres Adele, acteur Bradley Cooper, actrice Cameron Diaz en realityster Kris Jenner.

De gasten werden gisterenavond met bootjes naar het eiland gebracht waar hen een proefdiner te wachten stond. Lawrence en Maroney zouden een waar feestmaal voor hun gasten hebben geregeld met bijzonder luxe gerechten. Zelf kwamen de twee overigens aan met een privévliegtuig.

J-Law en Maroney kennen elkaar ongeveer een jaar. Een gezamenlijke vriend bracht hen in contact. In februari werd Lawrence voor het eerst gespot met een verlovingsring, die duidelijkmaakte dat hun huwelijk aanstaande was.

NieuwsFilm

meest populair