Bloederige Vin Diesel in teaser 'Bloodshot'!

Bloederige Vin Diesel in teaser 'Bloodshot'!

Eén van de vele superheldenfilms in 2020.

Sony Pictures werkt komende jaren aan hun eigen Marvel-filmuniversum rond Spider-Man en bijhorende schurken en andere figuren. Daarnaast leek de studio in te zetten op een ander superhelden-filmuniversum, gebaseerd op personages van Valiant Comics. De eerste in de reeks zou een soloavontuur rond Bloodshot zijn.

Recent werd duidelijk dat Sony alleen de film Bloodshot oplevert en dat de franchise daarna naar Universal Pictures verhuist. De vraag is of deze studio verdergaat met datgene wat wordt gestart met de rol van Fast & Furious-ster Vin Diesel: Ray Garrison a.k.a. de latere Bloodshot. Onderstaande bloedigere teaser voor de complete trailer werpt een blik op het figuur.


Rising Spirit Technologies
In Bloodshot - ook met rollen voor Toby Kebbell, Eiza González en Michael Sheen - wordt de soldaat Ray Garrison vermoord. Hij keert vervolgens terug door technologische upgrades gerealiseerd door Rising Spirit Technologies dat Garrisons lichaam volgestopt heeft met miljarden nanobots. Een nieuw, bikkelhard avontuur begint!

De film van regisseur Dave Wilson moet vanaf 27 februari in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Morgen verschijnt de complete trailer!



NieuwsFilm

meest populair