Video

Bloederige Vin Diesel in teaser 'Bloodshot'!

Eén van de vele superheldenfilms in 2020.

door Bram de Groot om 16:09 in Video
Sony Pictures werkt komende jaren aan hun eigen Marvel-filmuniversum rond Spider-Man en bijhorende schurken en andere figuren. Daarnaast leek de studio in te zetten op een ander superhelden-filmuniversum, gebaseerd op personages van Valiant Comics. De eerste in de reeks zou een soloavontuur rond Bloodshot zijn.

Recent werd duidelijk dat Sony alleen de film Bloodshot oplevert en dat de franchise daarna naar Universal Pictures verhuist. De vraag is of deze studio verdergaat met datgene wat wordt gestart met de rol van Fast & Furious-ster Vin Diesel: Ray Garrison a.k.a. de latere Bloodshot. Onderstaande bloedigere teaser voor de complete trailer werpt een blik op het figuur.


Rising Spirit Technologies
In Bloodshot - ook met rollen voor Toby Kebbell, Eiza González en Michael Sheen - wordt de soldaat Ray Garrison vermoord. Hij keert vervolgens terug door technologische upgrades gerealiseerd door Rising Spirit Technologies dat Garrisons lichaam volgestopt heeft met miljarden nanobots. Een nieuw, bikkelhard avontuur begint!

De film van regisseur Dave Wilson moet vanaf 27 februari in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Morgen verschijnt de complete trailer!9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Vette shot wel, ben benieuwd

Decepticon

Avatar

WTH Filmtotaal, dit is geen teaser maar een aankondiging. Ik heb al een hekel aan dit soort marketing, laat een fucking teaser trailer zien of helemaal niks!
En dat filmsites dit soort aankondigingen als teaser brengt met uitroepteken........ jammer.

Wat deze film betreft, ik ben bang dat dit net zo'n vergeetbare film wordt als The Last Witchhunter.

007

Avatar

Die nietsnut heeft alleen maar s6 met de fast films als hij die niet had was hij allang iemand die alleen nog maar in c films te zien zou zijn.

Sunspot

Avatar

@Decpticon

Vond The Last Witch Hunter wel goed eigenlijk, had graag een vervolg willen zien.

Meer van dat wereldje

Sunspot

Avatar

@007

Haha, ja, zijn solo films doen het te matig, hij is wel populair, ook op social media, maar is meer om zijn feed denk.

Civilian Supreme

Avatar

Enige interresante personage van hem vind ik Riddick, jammer dat alleen deel 1 een echte topper is. 3 was wel een verbetering maar tegelijk meer een herhaling van 1.

Judge

Avatar

De synopsis klinkt wel een beetje als Universal Soldier...

neo123

Avatar

Ik vind hem als acteur echt totaal niks. Beetje brommende beer die in elke film hetzelfde is dus verwacht hier weinig van. Zal wel een trailer worden met over de top aktie zonder ook maar een beetje verhaal.

NieuwsFilm

meest populair