Algemeen

Gerucht: Daredevil en Jessica Jones komen naar MCU-films

Ook hun respectievelijke vertolkers zouden terugkeren.

door Jeffrey Kouters om 09:35 in Algemeen
De kans is groot dat Netflix-helden Daredevil en Jessica Jones terug zullen keren in het Marvel Cinematic Universe. Dat meldt Jeremy Conrad van MCU Cosmic. Voor Luke Cage, Iron Fist en de Punisher lijkt het doek voorlopig te zijn gevallen.


Veel fans reageerden teleurgesteld toen eerder dit jaar bekend werd dat alle Marvel-series op Netflix werden gecanceld. Sommige begonnen zelfs heuse campagnes (waaronder #SaveDaredevil) om hun favoriete helden te redden. Fans die de hoop op een terugkeer inmiddels hebben opgegeven, worden mogelijk blij van dit nieuwe gerucht van MCU Cosmic.

Ook Marvel groot fan
De site meldt dat een 'hoge pief' bij Marvel namelijk nog meer plannen heeft met Daredevil en Jessica Jones en dat deze personages, inclusief hun respectievelijke vertolkers Charlie Cox en Krysten Ritter, mogelijk zullen opduiken in toekomstige series en films van het Marvel Cinematic Universe. Marvel mag deze personages overigens, vanwege zijn afspraken met Netflix, pas na twee jaar gebruiken.

Onzeker
Conrad slingert vaker geruchten over aankomende Marvel-projecten de wereld in en heeft het niet altijd bij het juiste eind. Desondanks is dit een interessant gerucht. Conrad meldt verder niets over de toekomst van de overige Netflix-personages (Luke Cage, Iron Fist en de Punisher). Mogelijk is het doek voor hen definitief gevallen.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hylian_Knight

Avatar

Die one-shot scenes van Daredevil blijven geweldig! Zou mooi zijn als ze Kingpin ook terugbrengen ;).

Frietgezicht

Avatar

Van mij hoeft het niet. Jessica Jones 3 seizoenen kijken is een marteling en Daredevil moet het echt hebben van andere karakters(Kingpin, Punisher)
Zelfs de serie The Defenders bleek het zonder dit soort karakters niet te redden.

shellghost

Avatar

Daredevil kan ik zeker mee leven. Jones totaal niet.

SplashySleet20

Avatar

Ja hopelijk wel!! Wel vooral daredevil hoop ik. Ik weet niet hoe ze een toekomst voor jesica Jones kunnen creaeren. The Punisher is te geweldadig. Luke Cage niet gezien. Iron fist hoop ik toch stiekem in shang chi 2 ofzo

Master Of Films

Avatar

Netflix's Daredevil en Jessica Jones zijn niet de typische optimistische MCU karakters. Je zet Krysten Ritter (als Jessica) absoluut niet tegenover Brie Larson. Dan valt het teveel op dat Brie een Mary Sue speelt Smiley face
Daredevil heeft idd zijn sparpartners Kingpin of Punisher nodig. Dus die zou je er ook bij moeten gaan halen.

Ang3l

Avatar

@splashysleet20:

The Publisher? Iron Fust? Welke parodie spin-off heb jij gekeken?

jeffreydevil

Avatar

Ik wil daisy johnson in de MCU lekker ding speelt haar

Inartie

Avatar

Vraag me af wat ze zouden toevoegen, zeker nu de krachten van de marvel helden steeds groter, magischer worden(Dr.Strange, Cpt.Marvel) dan vallen deze twee wel erg buiten de boot.

Sparrow_LW

Avatar

Daredevil seizoen 1 was top, mede door Kingpin, daarna ging het bergafwaarts en seizoen 3 heb ik niet eens afgekeken. Zelfde gold voor Jessica Jones, seizoen 1 top, seizoen 2 minder en seizoen 3 niet afgekeken. Daredevil in MCU prima, maar Jessica Jones zie ik daar niet in passen. Iron Fist, Luke Cage en The Defenders mogen van mij in hun huidige vorm vergeten worden, maar Iron Fist zou als karakter, prima terug kunnen komen in Young Avengers wat mij betreft. In recente cartoons zat hij daar toch ook in samen met Spidey?

Civilian Supreme

Avatar

Alleen Daredevil was de moeite waard. Zou zonde zijn als die acteurs niet meer gebruikt worden.
Hij mag van mij alleen wel ietsje sterker zijn, hij heeft het vaak nog moeilijk tegen gewone mensen dus tegen een superheld is hij helemaal kansloos.
Vooral in het 3e seizoen verloor hij bijna elk gevecht.

Popcultuurfreak

Avatar

Laat Daredevil terugkomen.
Hopelijk door dezelfde makers!
Doe ook maar Punisher graag.

Mothercopper

Avatar

Oh God nee. Geen Jessica Jones. Dat is een martelgang. Na 1 seizoen Daredevil was de lol er ook wel vanaf.

Raziel82

Avatar

Seizoen 1 van Jessica Jones was gewoon top. Eerste seizoen van Daredevil ook, voor door de Kingpin inderdaad maar dat boeit niet. Ik vond David Tenant in seizoen 1 van Jones ook het beste karakter. Zelden een bad guy zo goed gespeeld zien worden, is toch een meesteracteur.

Ik snap overigens niet waarom mensen zo zeuren. Als je het niet wilt zien, kijk je niet. Praten over kwelling en whatnot. Lol.

Molemanski

Avatar

Daredevil verdient het absoluut. Cox is een briljant acteur en het is bij verre de beste superhelden serie die er is. The Boys komt wel dicht in de buurt.

kokosnoot

Avatar

Daredevil vond ik erg leuk! 3e serie was super. Mogen ze echt mee verder gaan.

Jessica jones heeft potentie ligt er maar aan hoe ze het aanpakken.

Iron fist begon geweldig maar zakte later wat in. Heeft ook wel potentiaal mits ze hem eens van ze onzekerheid afhelpen en hij gewoon zelfverzekerd mag zijn en niet lieve Danny het jochie.

NieuwsFilm

meest populair