Gerucht: Daredevil en Jessica Jones komen naar MCU-films

Gerucht: Daredevil en Jessica Jones komen naar MCU-films

Ook hun respectievelijke vertolkers zouden terugkeren.

De kans is groot dat Netflix-helden Daredevil en Jessica Jones terug zullen keren in het Marvel Cinematic Universe. Dat meldt Jeremy Conrad van MCU Cosmic. Voor Luke Cage, Iron Fist en de Punisher lijkt het doek voorlopig te zijn gevallen.

Bekijk de afbeelding
Veel fans reageerden teleurgesteld toen eerder dit jaar bekend werd dat alle Marvel-series op Netflix werden gecanceld. Sommige begonnen zelfs heuse campagnes (waaronder #SaveDaredevil) om hun favoriete helden te redden. Fans die de hoop op een terugkeer inmiddels hebben opgegeven, worden mogelijk blij van dit nieuwe gerucht van MCU Cosmic.

Ook Marvel groot fan
De site meldt dat een 'hoge pief' bij Marvel namelijk nog meer plannen heeft met Daredevil en Jessica Jones en dat deze personages, inclusief hun respectievelijke vertolkers Charlie Cox en Krysten Ritter, mogelijk zullen opduiken in toekomstige series en films van het Marvel Cinematic Universe. Marvel mag deze personages overigens, vanwege zijn afspraken met Netflix, pas na twee jaar gebruiken.

Onzeker
Conrad slingert vaker geruchten over aankomende Marvel-projecten de wereld in en heeft het niet altijd bij het juiste eind. Desondanks is dit een interessant gerucht. Conrad meldt verder niets over de toekomst van de overige Netflix-personages (Luke Cage, Iron Fist en de Punisher). Mogelijk is het doek voor hen definitief gevallen.

NieuwsFilm

meest populair