Video

Vin Diesel als bikkelharde superheld in trailer 'Bloodshot'!

Opnieuw een superheldenfilm.

door Bram de Groot om 22:20 in Video
Na de visuele teaser van gisteren, zie je hieronder de volledige trailer voor de stripverfilming Bloodshot met Vin Diesel als de gelijknamige bikkelharde superheld. Check de beelden hieronder, ook via een 'internationale trailer'.

De superheldenfilm is geregisseerd door debutant Dave Wilson en biedt ook rollen aan onder meer Toby Kebbell, Eiza González en Michael Sheen. Bloodshot is gebaseerd op de comics van Valiant Comics en het personage is bedacht door Kevin VanHook, Don Perlin en Bob Layton.In Bloodshot speelt Diesel de rol van Ray Garrison, een soldaat die in actie is gedood en weer tot leven is gebracht als de superheld Bloodshot, door het bedrijf Rising Spirit Technologies. Met een leger van nanotechnologie stromend door zijn aderen is hij een niet te stoppen kracht en in staat om onmiddellijk te genezen. Maar door het veranderen van zijn lichaam heeft het bedrijf ook invloed gehad op zijn gedachten en herinneringen. Ray weet niet meer wat echt is, en wat niet. Dat geeft hem een missie!

Ook een internationale versie!
En hieronder tref je ook de internationale versie van de trailer aan. Vanaf 27 februari zie je Bloodshot in de Nederlandse bioscoopzalen.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Filmgast2.0

Avatar

Interessant. Alleen jammer dat ze waarschijnlijk dé twist van de film, al verklappen in de trailer. Jammer. Trailer ziet er veelbelovender uit dan ik in eerste instantie had verwacht.

Decepticon

Avatar

Ja, ziet er wel interessant en gaaf uit.

Ang3l

Avatar

Meh.

Het leuke van de superhelden films van nu vind ik de lichte humor, de fijne personages, de charismatische helden. Dit is gewoon een 13 in dozijn actie flick, mede door de keuze van de acteur. Het is niet voor niets dat acteurs als hij en Bautista beter werken als side characters. Er zit weinig diepgang in verder.

SplashySleet20

Avatar

@Ang3l Valiant comics staat bekend om haar diep uitgewerkte karakters. Variant probeerd altijd de held diep uit te werken maar ook de schurk en de sidekicks van beide partijen. Dus ok denk dat ze wel erg goed uitgewerkt zijn.

eltorro

Avatar

Ziet er leuk uit, deze ga ik wel in de bios zien.

Civilian Supreme

Avatar

Na Hobbs en Shaw zou dit zo de nieuwe ff film kunnen zijn.

Het grote verschil is dat het er bij deze film eigenlijk best wel gaaf uitziet.
En was ook aardig Vin Diesel moe maar hier is hij wel interresant moet ik toegeven.

Rutherford

Avatar

Een positieve verrassing. Ik mis wel de kenmerkende rode stip op zijn borst.

flep

Avatar

Het ziet er niet verkeerd uit. Alleen Vin Diesel speelt overal precies hetzelfde. Ziet er hetzelfde uit als in faf, Riddick en zijn andere rollen. Dus dat doet voor mij de film de das om.

Idd ook jammer dat ze waarschijnlijk alweer een deel van het eind gevecht weg geven.

Eddie Singer

Avatar

Met Scorsese en Ford Coppola stevig op de eerste rij.

Goku32

Avatar

Wow dit ziet er best wel sick uit,

Sunspot

Avatar

Ziet er vet uit, alleen trailer is beetje rommelig, veel scenes die er niet in hoeven ook denk.

Maar ben blij voorlopig, ziet er goed uit

NieuwsFilm

meest populair