Vin Diesel als bikkelharde superheld in trailer 'Bloodshot'!

Vin Diesel als bikkelharde superheld in trailer 'Bloodshot'!

Opnieuw een superheldenfilm.

Na de visuele teaser van gisteren, zie je hieronder de volledige trailer voor de stripverfilming Bloodshot met Vin Diesel als de gelijknamige bikkelharde superheld. Check de beelden hieronder, ook via een 'internationale trailer'.

De superheldenfilm is geregisseerd door debutant Dave Wilson en biedt ook rollen aan onder meer Toby Kebbell, Eiza González en Michael Sheen. Bloodshot is gebaseerd op de comics van Valiant Comics en het personage is bedacht door Kevin VanHook, Don Perlin en Bob Layton.



In Bloodshot speelt Diesel de rol van Ray Garrison, een soldaat die in actie is gedood en weer tot leven is gebracht als de superheld Bloodshot, door het bedrijf Rising Spirit Technologies. Met een leger van nanotechnologie stromend door zijn aderen is hij een niet te stoppen kracht en in staat om onmiddellijk te genezen. Maar door het veranderen van zijn lichaam heeft het bedrijf ook invloed gehad op zijn gedachten en herinneringen. Ray weet niet meer wat echt is, en wat niet. Dat geeft hem een missie!

Ook een internationale versie!
En hieronder tref je ook de internationale versie van de trailer aan. Vanaf 27 februari zie je Bloodshot in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair