Celebrity

Jennifer Lawrence serveert 'vette hap' op afterparty huwelijk

De geliefde actrice is zo lekker gewoon gebleven.

door FilmTotaal om 13:09 in Celebrity
Jennifer Lawrence en Cooke Maroney hebben hun bruiloftsgasten tijdens hun afterparty getrakteerd op een lekkere vette hap. Voor het feest, dat tot in de late uurtjes doorging, had het stel namelijk foodtrucks met hamburgers en patat geregeld.

Jennifer Lawrence (29) en Cooke Maroney (34) zijn dit weekend getrouwd. Dat deden ze in de aanwezigheid van een hele hoop bekende gasten, waaronder Adele en Cameron Diaz. Waar het stel hun gasten tijdens het grand diner nog de meest luxe gerechten voorschotelde, hadden ze voor de afterparty gewoon ordinaire fastfood geregeld.

Gewoon en toch bijzonder
Lawrence en Maroney hadden namelijk meerdere foodtrucks naar hun trouwlocatie in Rhode Island laten overkomen. Deze serveerden onder meer broodjes kip, hotdogs, cheeseburgers en patat. Kevin Tortorella, eigenaar van een van de trucs, wist niet wat hem overkwam.

"Ik wist van tevoren niet wie de truck besteld had, maar toen ik op de weg naar de trouwlocatie allemaal paparazzi tegenkwam, begon het kwartje te vallen", vertelt hij aan People.

Tortorella heeft dus vele beroemde gasten voorzien van een snack. "Iedereen was erg aardig", aldus de chef, die tot midden in hamburgers heeft lopen bakken. "Het feest duurde tot kwart over drie", vertelt hij, "en daarna hebben we de beveiliging nog geholpen".

NieuwsFilm

meest populair