Algemeen

Sam Raimi (Evil Dead) maakt eindelijk weer een horrorfilm

Zijn laatste dateert alweer van tien jaar geleden!

door Wouter Drummen om 13:47 in Algemeen
Sam Raimi is voornamelijk bekend van zijn Spider-Man trilogie met Tobey Maguire, maar de regisseur kende zijn doorbraak in de filmwereld met het horrorgenre. Zo maakte hij o.a. de eerste twee Evil Dead films en Drag Me To Hell. Laatstgenoemde is alweer tien jaar oud en was Raimi's laatste horrorfilm, maar daar komt nu verandering in.

Raimi's laatste film is ook alweer een paar jaar oud, namelijk Oz the Great and Powerful, die 6 jaar geleden verscheen. Toch heeft de regisseur niet stilgezeten. Zo was hij de producent van recente horrorfilms zoals Don't Breathe, Crawl en is hij ook betrokken bij The Grudge reboot. Details van zijn nieuwste film zijn schaars, al weten we wel min of meer wat we kunnen verwachten.

Informatie
Zo zullen Mark Swift en Damian Shannon (beiden bekend van Friday the 13th) het script verzorgen. De film wordt blijkbaar een mix van Misery, die gebaseerd is op een van Stephen King's werken en Cast Away, waarin Tom Hanks op een onbewoond eiland terecht komt nadat zijn vliegtuig is gecrasht.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Klinkt wel interessant

Bintzak

Avatar

Zin in, drag me to hell maar eens ergens vandaan zien te toveren. De Evil dead films waren top

Gigan72

Avatar

Leuk nieuws.

Decepticon

Avatar

Goed nieuws, eindelijk weer een horrorfilm van Raimi, het klinkt wel goed en ik hoop dat het een mooie originele horror wordt.

Drag Me To Hell vind ik fantastisch, destijds gehuurd en vond ik gewoon leuk, maar ik heb hem vorig jaar op blu-ray gekocht en nu vind ik hem geweldig.

Spider-fan

Avatar

Drag me to Hell ging ik superenthousiast heen, maar viel me toen best wel tegen. Ik denk dat ik toch stiekem gehoopt had dat het een beetje zoals Evil Dead zou zijn en op een paar momenten na was het totaal iets anders.
Gelukkig was Ash versus Evil Dead op en top Evil Dead. Overigens de remakes waar hij als producent bij betrokken is (The Grudge, Poltergeist) bevielen me erg goed.

a84x

Avatar

Dit is heugelijk nieuws! Ik ben Groot Fan van de Evil Dead franchise!

NieuwsFilm

meest populair