Sam Raimi (Evil Dead) maakt eindelijk weer een horrorfilm

Sam Raimi (Evil Dead) maakt eindelijk weer een horrorfilm

Zijn laatste dateert alweer van tien jaar geleden!

Sam Raimi is voornamelijk bekend van zijn Spider-Man trilogie met Tobey Maguire, maar de regisseur kende zijn doorbraak in de filmwereld met het horrorgenre. Zo maakte hij o.a. de eerste twee Evil Dead films en Drag Me To Hell. Laatstgenoemde is alweer tien jaar oud en was Raimi's laatste horrorfilm, maar daar komt nu verandering in.

Raimi's laatste film is ook alweer een paar jaar oud, namelijk Oz the Great and Powerful, die 6 jaar geleden verscheen. Toch heeft de regisseur niet stilgezeten. Zo was hij de producent van recente horrorfilms zoals Don't Breathe, Crawl en is hij ook betrokken bij The Grudge reboot. Details van zijn nieuwste film zijn schaars, al weten we wel min of meer wat we kunnen verwachten.

Informatie
Zo zullen Mark Swift en Damian Shannon (beiden bekend van Friday the 13th) het script verzorgen. De film wordt blijkbaar een mix van Misery, die gebaseerd is op een van Stephen King's werken en Cast Away, waarin Tom Hanks op een onbewoond eiland terecht komt nadat zijn vliegtuig is gecrasht.

NieuwsFilm

meest populair