Algemeen

Eerste reacties 'Terminator: Dark Fate' zijn zeer positief

De franchise is straks weer springlevend.

door Jim Pedd om 15:04 in Algemeen
Het lijkt erop dat men er met Terminator: Dark Fate eindelijk in geslaagd is een goede nieuwe toevoeging aan de franchise te maken. De eerste reacties zijn namelijk binnen en die zijn tot nu toe positief!

Tim Miller maakt met Dark Fate een heel ander vervolg dan tot nu toe uitgebracht is in de Terminator-franchise. Het verhaal wordt na Judgment Day opgepikt en zet de lijn die daar ingezet werd direct voort. We zien dus wat de nasleep is van de beslissingen die Sarah Connor gemaakt heeft en die blijken onfris te zijn. Skynet is tegengehouden, maar er is een opvolger die zo mogelijk nog erger is. En dat verhaal weet wel indruk te maken!

Eerste reacties
Hieronder zetten we de eerste reacties op Twitter op een rij. Die zijn erg positief; de film zou een opwindende en bevredigende reboot zijn, die eindelijk wel nieuw leven in de franchise blaast.22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Popcultuurfreak

Avatar

Ahh ja Blue checkmarks reacties zijn altijd zo belangrijk.
Ik wacht wel op reviews van mensen die lekker nuchter zijn en niet van influencers en al die popie jopie kliek.
Ik ken geen van deze mensen though, voor hetzelfde geld zijn het topmensen. Maar als je kijkt naar hoe Joker beoordeelt wordt door critics en twitter denk ik haast dat het beter is om een oordeel ergens anders te zoeken.

Filmhead

Avatar

Precies, dit is de standaard onderdeel van de marketing. Blije reacties zodat je ook blij wordt. Aan de andere kant... trailers kunnen behoorlijk vreemd beeld geven. Ben benieuwd....

PRIME

Avatar

^
Zijn toch wel mensen die redelijk snappen waar ze het over hebben.
O.a. editor van Slashfilm.

Molemanski

Avatar

Op eerste twitter reacties doe ik inderdaad ondertussen niks meer op uit. Nog niet eens lezen. Elke film wordt best movie of the year/franchise genoemd.

Sietzet

Avatar

Stelletje negatieve azijnneukers. Als het niet jouw ding is, stop dan met zeuren en reageer gewoon niet meer. Of zet je ego opzij en geef toe dat je fout zat en het misschien toch een prima film zou kunnen zijn.


Ik heb er vanaf dag 1 al mega veel zin in en hiermee wordt mijn enthousiasme alleen maar meer van aangewakkerd

eltorro

Avatar

De review embargo valt morgen, 9 dagen voor de US release. Dat lijkt te suggereren dat de studio vertrouwen heeft in de film.

eltorro

Avatar

De review embargo valt morgen, 9 dagen voor de US release. Dat lijkt te suggereren dat de studio vertrouwen heeft in de film.

Decepticon

Avatar

De enigste 2 die ik ken zijn Steven "Frosty" Weintraub van Collider en de rondborstige Haleigh Foutch van de Movie Trivia Schmoewdown.
Maar Weintraub is de enigste die ik serieus kan nemen.

Maar ik wil deze film sowieso in de bios zien, dat veranderd niemand wat aan.

donniebrasco

Avatar

Totaal geen interesse in Arnie's laatste truukje! Salvation was niet zoveel mis mee ...

Daanminator

Avatar

Lijkt me duidelijk dat dit de beste is na deel 2.

Drakie

Avatar

We weten allemaal dat dit hem niet gaat worden, Linda Hamilton met dr fake ass en toeters gaat deze film niet memorable maken. Al die wanhopige neppogingen om deze film door je strot te duwen.

elpollodiablo

Avatar

Eerste reacties van Genisys waren niet zo positief (en terecht) dus het lijkt wel goed te komen met Dark Fate.

Zoals ik al vele malen eerder heb gezegd: Ik heb er zin en ik ga deze zeker in de bios kijken. De laatste 2 terminator films kregen mij niet naar de bios dus...

Popcultuurfreak

Avatar

@Sietzet
Ik zeg niet dat het geen goede film kan zijn. Ik zeg alleen dat je tegenwoordig weinig kan zeggen over de inhoud van de film via twitter of beroemde mensen.
Ik heb zo mijn eigen cirkel van mensen die in mijn ogen goede reviews geven. Dat terzijde het komt uiteindelijk toch neer op een mening.

GreenHornet

Avatar

Film gaat floppen dankzij de vorige films.

Hoe trek je die mensen terug naar Bios

SeanDeNiro

Avatar

Meningen zijn net als kontgaten: iedereen heeft er één.
In de trailer is duidelijk te zien dat de nieuwe "slechte" Terminator de uitstraling heeft van een pindarotsje en de "goede" Terminator ziet eruit als een lesbische lesbienne. Dat is al genoeg om te weten dat dit geen goede film gaat worden. Ook de opmerking in bovenstaande reactie "exciting reboot that’s essentially the best parts of T1 & T2 in a blender" beloofd niet veel goeds.

TwinsA

Avatar

Wat ze ook zeggen, ik ben benieuwd naar deze “T3”

Artificialis

Avatar

Alles dat door James Cameron wordt aangeraakt verandert in brons, zilver of goud. Terminator: Dark Fate zal echt wel iets goed gaan doen. Het helpt dat de lat laag is komen te liggen.

Master Of Films

Avatar

Ik ga wel kijken in de bioscoop. Ik heb echter nog steeds gereserveerde verwachtingen. Namen zoals Cameron, Hamilton & Schwarzenegger helpen om het nog enigzins positief te houden. Cameo van Furlong neem ik ook voor lief als een pluspunt.

Maar ik vind Tim Miller met zijn recente uitspraken "een over het paard getilde" persoon geworden.

Verder ben ik bang dat Mackenzie Davis een feministische Mary Sue rol gaat worden. Bang dat Reyes een houten plank gaat spelen. Ik hoop van niet. Bang dat Luna totaal niet dreigend overkomt zoals Patrick dat deed in T2. Bang dat dat het een en al CGI fest gaat worden waarbij The Lion King remake wordt gedegradeerd als een Discovery natuurdocumentaire. Ik hoop van niet.

Sietzet

Avatar

@seandeniro,
Zucht... Zij is geen terminator. Snap het nu gewoon een keer. Lees een keer nieuwsberichten, zij is geen terminator, zij is een enhanced human uit de toekomst.

lamoteg

Avatar

Tis altijd kop of munt. Als slecht afloopt dan is het van, zie je wel. En als het goed afloopt dan is er stilte.

Ik ga deze zeker in de cinema zien, T2 was de film waar iedereen over sprak... de film die ik wel 10tallen keren herbekeken heb.

Ik ga mij daar zetten en alles op mij laten afkomen, gewoon genieten...

Ik hoop met wow gevoel buiten te komen... we gaan zien en DAN zal ik oordelen!!!!

Drakie

Avatar

Check dit ????
https://www.demorgen.be/cs-bcdaa3f2

Baazigar

Avatar

James Cameron had dit film zelf moeten maken..
En Arno had bad guy moeten zijn zoals deel 1 ..
Al die vrouwen meiden moesten ze eruit gooien .. was niet nodig geweest..
Enige wat dit film nodig had , was Roland Kickinger ( body builder).
Ik mis de blauwe effect wat in T-2 zat..
Dark Fake was net een serie film met al die vrouwen!!
Beste Termintor film is deel 1 , want deel 2 is gewoon een remake van deel 1 ..

NieuwsFilm

meest populair