Bruce Willis weer 'die hard' in trailer 'Trauma Center'

Bruce Willis weer 'die hard' in trailer 'Trauma Center'

R-rated actiefilm voor Bruce Willis.

Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Robert de Niro, Al Pacino en Nicolas Cage. Het zijn allemaal toenmalige A-list acteurs die in hun nadagen van hun carrière zitten. Zo nu en dan duiken ze nog op in grotere films met prima (bij)rollen, maar vaak verdienen ze hun zakcentje bij met snelle B / C-films. Dit geldt ook zeker voor acteur Bruce Willis.

Uiteraard zagen we Willis dit jaar nog als The Overseer in de kaskraker Glass, maar de afgelopen vijf jaar was Willis maar weinig te zien op het witte doek. Komend jaar heeft hij snelle rollen in de weinig hoopvolle titels Anti-Life, Run of the Hitman, The Long Night en binnenkort duikt hij op in Trauma Center. Hieronder de trailer.


Die Hard in een ziekenhuis?
De 64-jarige actieheld is in Trauma Center een gepensioneerde agent die zich mag ontfermen over vrouw die in een ziekenhuis ligt. Ze heeft een kogel in haar been en dat stukje lood is het bewijs dat een stel slechteriken koppelt aan een gruwelijke moord. Gelukkig heeft ze dus Willis, die wel raad met dit soort situaties weet!

Met rollen voor Nicky Whelan, Steve Guttenberg en Texas Battle verschijnt de actiethriller van regisseur Matt Eskandari later dit jaar op schijf en on demand.

NieuwsFilm

meest populair