Video

Bruce Willis weer 'die hard' in trailer 'Trauma Center'

R-rated actiefilm voor Bruce Willis.

door Bram de Groot om 15:17 in Video
Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Robert de Niro, Al Pacino en Nicolas Cage. Het zijn allemaal toenmalige A-list acteurs die in hun nadagen van hun carrière zitten. Zo nu en dan duiken ze nog op in grotere films met prima (bij)rollen, maar vaak verdienen ze hun zakcentje bij met snelle B / C-films. Dit geldt ook zeker voor acteur Bruce Willis.

Uiteraard zagen we Willis dit jaar nog als The Overseer in de kaskraker Glass, maar de afgelopen vijf jaar was Willis maar weinig te zien op het witte doek. Komend jaar heeft hij snelle rollen in de weinig hoopvolle titels Anti-Life, Run of the Hitman, The Long Night en binnenkort duikt hij op in Trauma Center. Hieronder de trailer.


Die Hard in een ziekenhuis?
De 64-jarige actieheld is in Trauma Center een gepensioneerde agent die zich mag ontfermen over vrouw die in een ziekenhuis ligt. Ze heeft een kogel in haar been en dat stukje lood is het bewijs dat een stel slechteriken koppelt aan een gruwelijke moord. Gelukkig heeft ze dus Willis, die wel raad met dit soort situaties weet!

Met rollen voor Nicky Whelan, Steve Guttenberg en Texas Battle verschijnt de actiethriller van regisseur Matt Eskandari later dit jaar op schijf en on demand.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Raki-Pure

Avatar

Pijnlijk om te zien dit. Het lijkt mij dat de genoemde namen al lang en breed hun schaapjes op het droge hebben. Ordinair !
Zelfs op hoge leeftijd kun je best wel karakter rollen scoren … neem de Niro bijv. ipv dit vuilnisbakken werk. Bah !

Pronk47

Avatar

Heet die ene vent nu echt Texas Battle?.

Master Of Films

Avatar

Het enige wat mij bijstaat van deze trailer is dat Nicky Whelan hele mooie blauwe ogen heeft. Smiley face

Kridikaster

Avatar

zo slecht, onvoorstelbaar...

SeanDeNiro

Avatar

Dit zou best wel eens een actie film kunnen zijn waarbij ik in slaap zal vallen.

tommieman

Avatar

Ik vind Bruce nou niet echt in het rijtje met die andere namen vallen. Alleen Cage dan, die is ook afgegleden. De anderen maken nog steeds betere films die gewoon in de bios komen, ook al zijn het meestal niet absolute toppers.
Bij Bruce en Cage is het allemaal direct-to-dvd-rotzooi...

Caar65

Avatar

Erg awkward Bruce Willes. Ik dacht leuk weer een actie film met hem, helaas was het zo slecht gespeeld dat ik vooral heb doorgespoeld. Jammer.

NieuwsFilm

meest populair