Celebrity

Dennis Quaid (65) gaat trouwen met 40 jaar jongere studente: "Ik ben zo blij"

Liefde kent geen grenzen, maar duidelijk ook geen leeftijd...

door FilmTotaal om 09:41 in Celebrity
Liefde kent geen grenzen, maar ook geen leeftijd. Dat toont The Day After Tomorrow-acteur Dennis Quaid al een paar maanden. De 65-jarige Amerikaan is sinds juni een item met studente Laura Savoie, die 26 jaar is. Het lijkt er nu op dat ze in het huwelijk gaan treden. Terwijl Quaid in Hawaï was om zijn nieuwste film te promoten - Midway - zou hij voor Savoie op één knie zijn gegaan. Hij legde zelfs aan Extra Magazine uit hoe het verliep.

Quaid: "Het gebeurde in het noorden van Oahu, in Turtle Bay. Het was enigszins spontaan. Het was een grote verrassing. Ik had de ring in mijn zak. Anderhalve maand lang werkte ik aan een plan... Ik wilde het in privé doen." Volgens de acteur vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk bij zonsondergang. "Ze nam eigenlijk een foto van ons. Ik haalde de ring tevoorschijn en vroeg: 'Wil je met mij trouwen?' En toen viel ze neer."

Vierde keer
Niet geheel verrassend onthulde Quaid aan Entertainment Tonight in de wolken te zijn met deze nieuwe stap. "Ze is knap, een knappe vrouw. En ongelofelijk. Blijer kan ik niet zijn." Hopelijk pakt het voor de acteur deze keer beter uit. De beste man is namelijk al drie keer eerder getrouwd geweest.

Zijn tweede echtverbintenis, met actrice Meg Ryan, noemde hij eerder ook wel zijn meest succesvolste relatie. Met haar heeft hij een 27-jarige zoon, acteur Jack Quaid (Rampage, tv-serie The Boys). Uit zijn derde huwelijk, met Kimberly Buffington, is de 11-jarige tweeling Zoe en Thomas voortgekomen.

NieuwsFilm

meest populair