Linda Hamilton met een nepkont in 'Terminator: Dark Fate'!?

Linda Hamilton met een nepkont in 'Terminator: Dark Fate'!?

Actrice heeft te afgetrainde billen...

Over een paar dagen keert Linda Hamilton na vele jaren terug als Sarah Connor in de T2-opvolger Terminator: Dark Fate. En wat blijkt; dat doet ze met een nepkont!

In gesprek met Cinemablend zie de actrice: "Ik moest behoorlijk hard werken om fit te worden. Ik was een beetje dik geworden doordat ik een jaar geen koolhydraten nam. Ik werd zo mager dat ze op de set van Terminator: Dark Fate een kont voor me maakten. Ik snapte er weinig van... Ze voegden extra kont toe, iets dat je nooit in je leven zal zien aankomen."

Te kleine kont
De 63-jarige actrice speelt voor de derde keer de rol als Sarah Connor, nadat ze drie films in de franchise oversloeg. Tijdens The Graham Norton Show zei ze nog het volgende over de kont-situatie: Toen ik op de set kwam, zeiden ze 'nou, we moeten een kont voor je bouwen' en dat is interessant; dat ze na een jaar lang trainen een kont voor je gaan maken."

Vanaf 31 oktober draait de film van Tim Miller (Deadpool) in de Nederlandse bioscoopzalen. Uiteraard zien we Arnold Schwarzenegger (Terminator) weer als een Terminator!



NieuwsFilm

meest populair