Algemeen

Wanneer krijgt 'Wonder Woman 1984' een trailer?

We weten het nu eindelijk!

door Jim Pedd om 17:47 in Algemeen
We hoeven niet meer al te lang te wachten op de eerste beelden van Wonder Woman 1984. De eerste trailer zal namelijk in december te zien zijn. Dat stelt althans de site Trailer Track, die meldt dat de trailer te zien zal zijn tijdens de Comic-Con Experience Sao Paolo, op 8 december.

Het panel van de film wordt live uitgezonden op sociale media en zal dan ook een mooie afsluiter krijgen. Heel vreemd is de timing trouwens niet, want vlak daarna draait Star Wars: The Rise of Skywalker in de bioscoop. Aangezien dat een van de grootste releases ooit is, zal de trailer daarvoor ook te zien zijn.

Nog even wachten
Eerder vertelde schrijfster Patty Jenkins overigens al dat de marketing voor haar tweede film rond Diana Prince in december zou beginnen. Dat ondanks het feit dat de film al in december 2018 (!) klaar was met zijn opnames. De release werd behoorlijk lang uitgesteld, omdat Warner Bros. Patty Jenkins alle tijd en ruimte wilde geven om een zo goed mogelijke film af te leveren.

Nu krijgen we dus niet alleen die film, maar ook een release die plaatsvindt net als het origineel in 2017. In Wonder Woman 1984 neemt onze titelheldin het op tegen Cheetah. Vanaf 5 juni 2020 in de bioscoop.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

trailer in stijl van Joker Smiley face

NieuwsFilm