Celebrity

Jake Gyllenhaal is nu ook een 'Real Life Hero'

Hij mocht dan wel de villain spelen in Spider-Man, velen zien hem nu toch als een held!

door FilmTotaal om 14:15 in Celebrity
Jake Gyllenhaal is een van 's werelds bekendste acteurs, maar in de ogen van sommige New Yorkers inwoners is hij ook een held. De Spider-Man: Far From Home-acteur redde namelijk een forse Dalmatiër op een druk kruispunt in 'The Big Apple'.

Gyllenhaal spotte de hond midden op straat. Het arme dier was zo doodsbang dat het niet meer durfde te bewegen. De hond had weliswaar een riem om, maar had zich kennelijk losgetrokken van zijn eigenaar, die de kracht van de grote Dalmatier niet aankon. De acteur kwam echter meteen als gevolg hiervan in actie. Hij stopte al het verkeer op het kruispunt en ging toen voorzichtig de hond halen, die totaal in shock was. Nadat de 38-jarige Gyllenhaal de viervoeter had weten te kalmeren, bracht hij deze terug naar zijn baasje.

Hondenliefhebber
De geliefde acteur nam zelfs nog even de tijd om een praatje te maken met de eigenaar en raadde hem aan een nieuwe en betere riem te kopen om de hond te kunnen bedwingen. Gyllenhaal liet al eerder weten een grote fan te zijn van honden: ''k ben een grote hondenliefhebber, ik hou echt van die beesten. Ze zijn zo speels en brengen die speelsheid ook in ons naar boven. Ik denk niet dat ik een echt speelse persoon ben, maar toch laten honden mij daar altijd aan denken''.

NieuwsFilm

meest populair