Video

Trailer 'I See You': er zit iets kwaadaardigs in het huis van Helen Hunt!

En check ook de poster van deze nieuwe griezelfilm!

door Jan-Peter Rook om 07:53 in Video
In de nieuwe horrorfilm I See You doet een rechercheur onderzoek naar de verdwijning van een twaalfjarige jongen. Op een gegeven moment beginnen er vreemde dingen te gebeuren in het dorp en de agent en zijn familie worden thuis geteisterd door iets kwaadaardigs. Check snel de trailer.


Wanneer een jongen wordt vermist, moet hoofdinspecteur Greg Harper (Jon Tenney) de balans zien te bewaren tussen het onderzoek en de problemen die hij thuis heeft met z'n vrouw Jackie (Helen Hunt). Haar grip op de realiteit begint drastisch af te nemen door een recentelijke affaire van Greg.

Harde waarheid
Als er iets kwaadaardigs in hun huis opduikt en hun zoon Connor (Judah Lewis) in een levensgevaarlijke situatie terechtkomt, wordt de harde waarheid over het huishouden van de familie Harper eindelijk naar boven gehaald.

Naast Tenney, Hunt en Lewis bestaat de cast uit Owen Teague, Libe Barer, Greg Alan Williams, Erika Alexander en Allison King. I See You, een film van regisseur Adam Randall en scenarist Devon Graye, heeft op dit moment (nog) geen Nederlandse releasedatum.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Volgens mij is het Helen Hunt zelf.
Zij is oud geworden.

Moviemagic

Avatar

Er is aardig wat plamuur over die Hunt heengegaan.

NieuwsFilm

meest populair