Algemeen

Scarlett Johansson: "Ja, Black Widow is écht [spoiler]"

De heldin offerde zichzelf op in 'Avengers: Endgame' om de wereld te redden.

door Jeffrey Kouters om 17:12 in Algemeen
Scarlett Johansson is ervan overtuigd dat haar superheldenavontuur na haar aankomende solofilm Black Widow definitief is afgelopen. Dat heeft alles te maken met de dood van haar personage in Avengers: Endgame. Dat vertelt de actrice in de talkshow van Jimmy Kimmel.

"Ik kan niet wachten om hem met iedereen te delen", vertelt Johansson over haar aankomende solofilm. Het draaien van Black Widow, die ze ook mee produceert, was voor haar niet alleen een fantastische, maar ook belangrijke ervaring. "Deze film had ik nodig om alles te verwerken", aldus Johansson.

Wat bedoelt ze daar precies mee? "Ik ben letterlijk en emotioneel weggevaagd in de laatste film", vertelt de actrice over het lot van haar personage in Avengers: Endgame". In die film offert Black Widow zichzelf op om de Soul Stone te bemachtigen voor de Avengers, die het opnemen tegen Thanos.

Opties voor terugkeer
Niet iedereen gelooft overigens dat Black Widow écht dood is. "Er zijn maar een paar dingen echt zeker, en de dood is er daar een van", zegt Johansson daarover. "Sommige mensen proberen me ervan te overtuigen dat mijn personage niet is gestorven en nog leeft in een alternatief universum, maar nee, de dood is iets definitiefs", aldus de actrice.

Johansson haalt zeker een interessant punt aan. In Endgame leerden we immers dat er meerdere tijdlijnen in het Marvel Cinematic Universe bestaan. Black Widow zou dus vanuit een alternatieve tak kunnen terugkeren. Toch lijkt Johansson haar Marvel-hoofdstuk nu te hebben afgesloten.


Black Widow draait vanaf 29 april in de Nederlandse bioscopen!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Naar mijn mening is als een personage dood is. Dan blijft die definitief dood.

Molemanski

Avatar

Het einde van haar contract is iets definitiefs Smiley face

PRIME

Avatar

Goeie spoilertag lol

Fr0nt

Avatar

handig die spoiler tag, om daaronder het zonder tag te zetten.

Robert Paulson

Avatar

Niks mis mee toch. Die spoilertag. Als je aan het bladeren bent en je bent nieuwsgierig dan klik je er op en als je geen spoiler wilt weten dan klik je er niet op. We zijn zelf ook een beetje verantwoordelijk voor onze eigen acties.
Dus niet klikken als je geen spoiler wilt weten ;) Zo simpel is het.

centr1no

Avatar

Net zo dood als Gamora.
De zinloze speculaties zijn een deel van de pret. Net zoals het spinnende tolletje op het eind in Inception.

Ironman gaf het stokje door aan Spiderman en krijgt een heldhaftig einde. Cap America gaf zijn schild aan Falcon en heeft een voldaan, normaal leven kunnen lijden i.p.v. altijd de gedoodverfde held te moeten zijn. Black Widow had niemand om iets aan door te geven en offert haar leven voor de mensheid. Goed einde dat geheel in lijn is met het karakter.
Ik zie ze niet terug komen.

bigmichiel

Avatar

'Niet iedereen gelooft overigens dat Black Widow écht dood is. "Er zijn maar een paar dingen echt zeker, en de dood is er daar een van", zegt Johansson daarover. '

Haha, dan kent ze Marvel nog niet. Niemand blijft dood bij Marvel.

Fr0nt

Avatar

spoilertag gebruiken is natuurlijk goed, maar als in het overzicht het er zo staat:
Scarlett Johansson: "Ja, Black Widow is écht [spoiler]"
JEFFREY KOUTERS, 23.10.2019
De heldin offerde zichzelf op in 'Avengers: Endgame' om de wereld te redden.

dan is het natuurlijk maar half werk.

NieuwsFilm